4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Ma tot gandesc la o toba sport...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Ma tot gandesc la o toba sport ....

De mult imi sta gandul la o toba finala sport de carbon pentru motorasul meu de 1.4 16V si 86 de caluti :D . Ce spuneti se merita ? Nu se merita ?

si tot odata credeti ca s-ar putea monta un blow off valve pe masina ? :)
A intrebat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 13 ani in categoria Tuning

editat de bogdan1305 acum 13 ani

Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns NBY.SYS (7,900 puncte) acum 13 ani Pune-ti una da sa fie calumea....de la catralizator in spate....aia e adevarata;)
+1 vot
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 13 ani Daca e o dorinta, indeplinesteti-o. Va schimba sound-ul masinii, sa nu te astepti la altceva, oricum daca pentru tine conteaza cum suna nu ezita sa faci aceasta schimbare. Bafta!!!!

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 13 ani e o dorinta de cand mi-am luat masinutza :D dar pe langa asta ati  vazut sunt unele masini care fasaie( altfel nu stiu cum sa ma exprim) la schimbarea vitezelor as vrea si chestia asta sa-i fac ideea care e ? merge sa-i fac asa ceva ? si blow off valve ar merge sa-i pun ? sau ? aveti idee ? :)
+1 vot
A raspuns rapidistu99 (5,610 puncte) acum 13 ani dak vrei sa-i skimbi neaparat sunetu...ia-o
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani Toba finala sport schimba sunetul si atat.
Blow off valve se monteaza pe motoare turbo.

Comentarii:

A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 13 ani aha si la partea cu fasaitul treptelor de viteza ce face parte ? tot blow off valve ? :D sau  alta componenta ?
A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 13 ani ala e blow off -ul ,cand eliberezi pedala de acceleratie scoate un fasait...se acumuleaza o presiune cv acolo...nu stiu nici eu cum functioneaza...cat despre toba sport...spor la ales tobe :))
A comentat mrkhinezu (1,360 puncte) acum 13 ani Blow of Valve intradevar se monteaza pe instalatia turbo a masinii dar sunetul adevarat este pe motoarele pe benzina motoarele pe motorina care au turbo nu au cum sa scoata cu adevarat acel sunet este un BOV fals iar acest BOV nu imbunatateste nimik doar elimina rapid presiunea de pe instalatia Turbo dar este indicat sa fie folosit pe motoarele pe benzina
+2 voturi
A raspuns costinbv (2,240 puncte) acum 13 ani toba sport poti pune dar la un motor de 1.4 as zice sa scoti intermediara ca sa aiba un sunet mai grav...cat despre BOV(blow off valve) se poate monta doar daca ai turbina (ceea ce tu sigur nu ai) si un bov costa de la 150 euro in sus
+2 voturi
A raspuns Caesaro (12,320 puncte) acum 13 ani "toba finala sport de carbon"
Cum de carbon? Poate culoare carbon ai vrut sa zici. :)
BOV nu poti monta decat daca ai turbina sau compresor instalate pe masina, ceea ce nu cred. Rolul ei e sa elibereze excesul de aer.
Toba e o fita pe care daca ti-o doresti si ti-o poti permite fa-o.
Succes! :)

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani Toba si-o permite,dar o suporta?
+3 voturi
A raspuns MMihai (11,970 puncte) acum 12 ani daca tot vrei asa mult sunetul ala de bov parca vindeau niste baieti pe la bazar niste fake blow off (un fel de fluierici) care se insurubeaza la tipsul de la finala :)