4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Masina de competitie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Masina de competitie?

Salut! Exista o lege in Romania care spune ca masinile destinate competitiilor sunt scutite de niste taxe, indiferent de cilindree. Ce modificari trebuie aduse unui vehicul cat. B ca sa fie considerat "de curse". Cunosc ca trebuie sa existe un roll cage, dar in rest?
A intrebat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani nu stiu daca se poate circula cu acele masini pe strada(sincer, sper sa ma insel)
toate omologariel sunt facute pt curse, gen: roll cage..centuri omologate...scaune omologate...motor omologat pt categoria la care participa masina....etc

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns focusalex (2,370 puncte) acum 11 ani Pana akm 3-4 ani legea era ca orice masina de curse,raliu,drift sau masini care concurau la astfel de intreceri trebuiau sa fie obligatoriu inmatriculate. Si da iti trebuie roll cage, mi se pare ca iti trebuie un motor mai mare de 2000cmc si tot tacamu (suspensii, frane, etc) si un certificat ca masina respectiva participa la un gen de cursa. Asta stiu de cand am vrut sa imi inmatriculez o masina tot asa ptr curse etc. (asta fiind akm 2 ani) akm nu mai stiu sigur. daca nu intereseazate la un R.A.R.