4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > "meter" si "consola" pt civic ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

"meter" si "consola" pt civic eg.

Baieti. ajutor. vreau sa imi chimb la civic-ul meu eg ceasurile din bord. cumva se poate? vreau sa imi pun dinalea digitale gen civic-ul nou, sau gen alea de la rally. pot?

 

si mai vreau sa schimb bordul sau consola. imi trece prin minte sa pun bord de civic ek sau bord de crx del sol. dar merge sa pun pe eg? si consola vad eu ce fac. sau daca nu pot sa schimb bordul asa cum am spus... sa modific consola. dar merge sa o ridic mai sus? adica sa pun si mana, nu sa cumpar manel dinala de sunt la magazine. si sa o fac mai sport consola gen supra, nsx, lambo adica sa vina mai incurbat nu sa vina drept in jos si de acolo sa continuie iara drept. vreau sa vina de sus pana la scaune incurbat... se poate asa ceva? prin modificari normal.

 

si inca o intrebare, daca fac asa consola o sa cam am probleme cu schimbatorul din cate stiu se poate modifica... pot pune un mecanism dinala ca sa il aduc umpic mai in spate?

va rog raspunde-ti ca e pro ca e contra. multumesc,
A intrebat japan_for_ever (120 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns tavi_cc (15,590 puncte) acum 12 ani Intra pe hond@f@n punct ro (schimba @ cu a :) )si discuta cu noi acolo.Pentru piese ia legatura cu carlitos 0766678472.Inteleg ce vrei dar modificarile nu sunt asa simple cu toate ca in aparenta par.Succes