4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Nelamurire cheie VW ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Nelamurire cheie VW ?

De exemplu la un vw golf 4 2000 cu cheie simpla fara butoane, fara computer de bord se poate pune cheie tip briceag cu 2 butoane inchis/deschis ?
A intrebat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Da bineinteles ca se poate pune,cu oarecare costuri.Primul este contactul plus immo de pe masina donatoare de chei(astea daca le iei de pe un alt golf).
Ideal e sa cumperi 2 chei aftermarket de golf,le faci undeva profilul de la contactul tau(daca se poate) si daca vrei neaparat sa ai inchiderea,poti adapta daca ai deja sau poti sa cumperi un sistem de inchidere cu toate ale lui.

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani Si o cheie cred ca e deajuns, uite ce am gasit : http://carsx.ro/details.php?product_id=50 .. Fac copie dupa cheia originala, tip valet, sau cum i-o spune . Deci, pana aici totul ok . Dar, cum ziceai ca se face sa mearga si inchiderea centralizata ?

L.E. http://carsx.ro/products.php?category_id=32
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Pai tu ai inchidere pe masina ta,aftermarket?Daca da,se adapteaza comenzile de la butoane,e putina treaba de ceasornicar.
Spune intai ce fel de inchidere ai tu,apoi detaliem.
A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani inchiderea ii cea din fabrica . Baci cheia in butucul de la usa si se incuie/descuie toate 4 usile .
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Nu stiu daca ii poti pune si o comanda la distanta,adica tu iti iei cheie briceag,daca gasesti una facuta pentru vw sau specifica pentru g4 cu toate ale ei de inchidere in ea in principiu iti mai trebuie doar adaptarea,care se face cu tester.
Daca tu ai doar inchidere cu cheia fara comanda de la distanta,nu stiu daca modulul tau de inchidere e si echipat sau preechipat pentru telecomanda.
Daca nu este,iti trebuie un modul de inchidere care sa il legi cu inchiderea de la masina si sa opereze pe una din frecventele noii chei.
A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani ok si cum imi dau seama daca e echipat sau preechipat pt telecomanda ? Care sunt pasii urmatori ?
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Sincer nu stiu sa iti spun.Daca tu ai inchidere din cheie adica incui usa de la sofer din cheie si se incuie toate,atunci partea de baza a inchiderii centralizate o ai.
Nu stiu sa iti spun cum iti dai seama daca ai si modulul care primeste semnal de pe o frecventa si nu cred ca il ai(de ce ar pune pe masina asta daca nu iti da si cheie cu inchidere).dupa parerea mea,cel mai sigur ar fi sa iti cumperi un modul de inchidere centralizata si sa il atasezi modului actual.Modulul nou vine cu frecventa lui si lucreaza independent,apoi transferi ce ai in telecomanda de la noua inchidere in cheia briceag.
0 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 11 ani Cel mai simplu cauta pe internet inchidere centralizata tip cheie briceag si cumparati una. Vine la pachet cu 2 chei briceag(pe care le vrei prelucra dupa contactul tau)si ”cutiuta” care se leaga la inchiderea masinii pentru a putea încuia/descuia din telecomanda! Are o multime de functii printre care si deschidere portbagaj din telecomanda, ridicare geamuri(acolo unde sunt electrice) avertizor sonor, led indicator si clipire avarii cand armezi/dezarmezi...Restu e CanCan :))
P.s. Costa 80 de lei ;)

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare