4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Salut! Am achiziționat recent...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut! Am achiziționat recent un BMW M6 5.0 v10 507cp. Ce tobe pot sa ii atașez pentru un sunet agresiv ?

Dacă ma poate ajuta cineva... De unde pot lua evacuari sport pentru un sunet foarte agresiv . La acest motor v10 5.0 l ar trebui sa se audă zdravan insa cu tobele de stock nu sunt mulțumit deloc. Dacă puteți sa imi Spune-ți de care si de unde pot face rost? Cu Stima , Adrian! Multumesc!
A intrebat adrian.burlibasa.3 (120 puncte) acum 9 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 9 ani Pai depinde cat vrei sa cheltui cu evacuarea,poti sa mergi pe firma cunoscuta gen supersprint,eisemann,borla,etc...sau poti sa iti faci evacuarea cum vrei tu din inox la un atelier(varianta mai ieftina si nu neaparat mai proasta)

Comentarii:

A comentat adrian.burlibasa.3 (120 puncte) acum 9 ani As prefera varianta Mai ieftina. Dar nu stiu unde ma pot Duce . Ma poti indruma sau sa ma pui in legatura cu cineva care se ricepe sa imi faca din inox? Multumesc!
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 9 ani Pai ai urmatoarele variante: TOPGEAR in Bucuresti,dar sunt scumpi,dar lucrarea este pe masura sau varianta mai ieftina:
CSL Custom si mai sunt cativa,dar imi scapa numele lor acum.Dai un search pe 4tuning si vezi,sunt destui baieti care lucreaza frumos si bun ca pret.Parerea mea este ca te va duce pe 400-500e,daca nu si mai mult,asta fara serpisori custom.
Succes!
P.S:si inca ceva..:))) daca tot faci treaba asta,fao calumea pana la capat si nu ii mai pune catalizatoare si tobe,doar teava goala:)),straight pipe o sa o auzi si pe lumea cealalta:)))(glumesc)