4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > stie cineva cat costa un kit p...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

Stie cineva cat costa un kit pentru shave doors ?

nu doresc un kit prea complicat cu deschidere din telecomanda  sau cu  zeci de module montate ci unu simplu sa fie actionat din  buton (montat in exterior) si cand actionez inchiderea masinii sa fie deconectat de la curent astfel sa nu se deschida usile .  In principu ma intereseaza 3 "moorase"  pt cele doua usi si portbagaj . Inca o intrebare importanta cam cat ma costa vopsirea unui pug 206 (3 usi) . asi vrea un rasp mai concret nu ca cele mai de sus de la 1000...4000 lei ca totusi e o diferentza . multumesc celor care au amabilitatea de a raspunde !

A intrebat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns MMihai (11,970 puncte) acum 12 ani cu partea de deconectat de la curent nu prea am inteles exact dar iti pot raspunde in legatura cu vopsitul complet intr-o vopsitorie profesionala cu tot cu dezechipat si echipat dupa 35mil vechi dar cu atentie la detalii nu asa cum mai am vazut la unii de au geamuri gazate, toba vopsita si ea etc

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani adica el pentru a deschide usa vrea un buton in exterior,actionat electric,iar in momentul in care incuie masina,acel buton sa fie deconectat de la curent pentru nu putea fi deschis de cineva...
0 voturi
A raspuns TBonu (930 puncte) acum 12 ani Nu stiu cum e facuta inchiderea exact la peugeot dar daca atunci cand ai masina incuiata nu o poti deschide din interior de la clanta este foarte simplu si ieftin de facut un sistem. Se pune cate un actuator pe tijele de la manerul interior si in felul acesta cand ai usile incuiate chiar daca apesi pe buton nu iti deschide usa. Deci un actuator e 15 lei si un buton 5 lei maxim totul te duce 60 de lei ca e posibil sa gasesti si preturi mai mici, eu spunandu-le pe cele mai mari.
+4 voturi
A raspuns turturik (3,800 puncte) acum 12 ani shave doors se face usor.. dar problema e cu deschiderea.. cel mai bine e pe telecomanda.. k altfel de ce mai faci shave doors? ca sa scoti maneru` si sa pui un buton in loc?