4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Ahizitionare xenon ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ahizitionare xenon ?

Buna ziua , vreau sa cumpar un kit xenon h7 . Doresc un kit de calitate iar pretul sa nu fie exagerat, care ar fi cele mai calitative kituri xenon pana in 500 de lei si ce imi recomandati . Care este diferenta dintre valorile K si din cate am inteles cu cat indicele K creste/scade lumina este mai albastra/alba insa nu stiu exact , daca cineva ma poate si cu aceasta intrebare. Multumesc !
A intrebat stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani iti recomand 6000k(alb rece) ca sa nu ai probleme cu politia si sa se vada si ok ,valorile acestea cu K reprezinta doar culoarea luminii xenonului de ex 8000k e albastru 2000k e galben etc,pana in 500 lei sunt toate cam la fel iti recomand sa iei totusi un kit cu "can bus" daca iti indica in bord la masina eroare de bec ars ca sa nu ai probleme,si sa cumperi un kit din magazin la care sa iti dea garantie,sa nu iei sh sau fara garantie.
+1 vot
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 11 ani Toate kit-urile care se gasesc aftermarket au aceasi calitate indiferent de ce scrie pe ele!! Deoarece sunt made in china!!! marea majoritate dau garantie intre 6-12 luni pt ca dupa 12 luni cam toate fac fite incep sa se arda becurile! daca gasesti unu cu 24 de luni ia-l p ala! se recomanda 6000k pt faruri normale si 8000k pt cele cu lupa! pretul este undeva intre 150si 300 depinde daca iti trebuie cu canbus sau fara!
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani iti recomand pe cele facute sub licenta Philips(Patent Philips), care au droser digital Can-bus(nu da eroare de bec ars, asta in cazul in care ai masina mai noua) le am de un an pe masina si merg perfect.
0 voturi
A raspuns BestAutoDetailing (1,250 puncte) acum 11 ani http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-exterior/xenon/instalatie-xenon-h1-h3-h7-h8-11552812.html
unitatea de masura o reprezinta gradele kelvin si in functie de aceasta culoarea variaza.

Imagini atasate

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare