4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > am un golf 3 si vreau sa stiu ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Am un golf 3 si vreau sa stiu dak ii pot pune jante pe 16 late sa iasa in afara caroseriei oleak??

care ar fi marimea maxima la jante care sa mearga pe golf 3???

2.stiti cumva dak se poate reconditiona o bara de plastic care a mai ft facuta in trecut cu chit si akum are cateva sparturi???vreau sa tina mai mult??
A intrebat alexbbk (400 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

–2 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani se poate reface , dar daca a mai fost facuta 1 data , acum o mai faci inca 1 data ...trebuie sa o mai si retusezi si materiale , mai bine optezi pentru o bara NOUA aftermarket pregatita in FULLER si doar arunci vopseaua pe ea ! asta e parerea mea !!!

marimea maxima la jante ...CAT TE TINE buzunarul ...poti sa ii pui si pe 17 si pe 18 daca are loc ..ca sa iasa innafara asa cum vrei tu ai nevoie de o janta cu un ET cat mai mic sau jante + distantiere ..dar ceea ce vrei tu sa TUNEZI o sa iasa ca o tiganie ..sa dus moda cand se purtau rotile intoarse pe dacia nova  !!!
+3 voturi
A raspuns Madalyn6 (6,930 puncte) acum 11 ani Bara poti sa o faci daca o duci la un meserias iti freaca freaca chitul care era dinainte si la bari se da cu fibra de sticla nu chit deoarece chitul crapa/cade imediat asa fibra este foarte rezistenta si se sparge mai greu.Si cu jantele poti sa pui cum spunea si colegu` cat te tine buzunaru` si cu iesitul poti sa ii cumperi niste distantiere si le scoti cand vrei tu in afara.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Ai un plus de la mine,foarte corecta treaba cu kit-ul si fibra de sticla,majoritatea baga kit pana le vine rau si apoi apar probleme.
A comentat Madalyn6 (6,930 puncte) acum 11 ani Pai eu stiu cel mai bine ca ma ocup cu asta si am facut cateva bari si stiu, si multumesc pt plus.
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 11 ani salut. la golf 3 din punct de vedere legal poti monta jante pe 13 14 sau 15. asa scrie in cartea masini. daca vrei sa montezi alte dimensiuni tre sa treci pe la rar. numai bine.