4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Aprindere pozitii la deschider...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Aprindere pozitii la deschiderea masinii?

Salut, am citit pe unele forumuri precum se poate activa din calculator(tester) optiunea prin care..atunci cand deschizi masina sa se aprinda pozitile+stopurile..(ca si cum as porni pozitile din bord)......Este adevarat?

Modelul masinii este    Bmw e46 318i NFL
A intrebat Ghosty4cs (830 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani se poate face acest lucru dar ns daca din calculator. se poate face o modificare cu o dioda care se pune pe un fir luat de la plafoniera si dus la pozitie . mare atentie la montarea diodei sa nu fie pusa invers ca pe urma cand aprinzi pozotiile se aprinde plafoniera. asta ar insemna sa lasi plafoniera mereu pe modul aprins la usi deschise si dupa ce deschizi / inchizi masina din telecomanda se stinge singura in cateva secunde .
+1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani sau mai ai o varianta  intra pe : http://bobby.brigada.ro/  si gasesti gata facut ......
 scuze de reclama dar asa am ajutat un membru al acestei comunitati.
0 voturi
A raspuns Ghosty4cs (830 puncte) acum 12 ani vyrus_20 :Am sa merg pe a 2-a varianta(cea cu kitul)....
Ai idee cumva unde pot gasi si niste "beculete" pentru manere care sa se aprinda tot la deschidere?( e46)..si un sediu unde le pot monta?
Am sa atasez niste poze mai jos pentru ca sa vezi la ce ma refer:)
Multumesc din nou!

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani o varianta ar fi sa montezi niste leduri normale cu lumina alba si sa fie iesit doar varful putintel pt a da lumina manerelor ( dar pt acest tip de manere nu imi place ideea cu luminatul  ci doar pentru manerele gen clapeta ) asta e parerea mea acum depinde de tine . mai ales in prima poza care este facuta pe timp de nopate este cam puternica lumina . pentru asemenea montaj poti incerca la cei care monteaza alarme instalatii xenon sau alte module cum ar fi cel de deschis geamurile din telecomanda , ar fi imposibil sa nu se descurce si cu un asemenea modul . bafta in alegeri !

Intrebari asemanatoare