4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Cat m-a costa sa pun folie de ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cat m-a costa sa pun folie de carbon pe o capota de opel corsa c matuita?

Vreau sa vad care ar fi diferenta..daca sa o vopsesc sau sa pun folie!

Imagini atasate

A intrebat MrS..MaXx (1,450 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior

editat de MrS..MaXx acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Folia,sub actiunea agentilor corozivi si datorita caldurii emanate de motor,se cojeste si se deterioreaza in maxim 2 3 ani de zile,aici ma refer la cea montata profesional si de calitate.
Vopseaua in schimb tine mult si bine,te costa in orice caz mai mult decat folia.
Nu as putea sa iti spun cat costa una si alta,dar dpdv al rezistentei si al calitatii vopseaua ramane vopsea,folia e ceva temporar sau pentru schimbat de aspect.
0 voturi
A raspuns MrS..MaXx (1,450 puncte) acum 11 ani Salut.Am gasit acum ca pret 150 de ron pentru capota folia de carbon. Ma gandesc ca pentru vopsit mi-ar cere  mai mult..vopsea, si trebuie si lac intaritor ca e vopsea lucioasa.Defapt mai la toate trebuie asa ceva.Acum sa vad cat ma costa vopsirea

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Nu stiu preturile in ro deloc,vopsitul ar trebui sa fie mai mult.
Acum depinde si vopsitul ce presupune,daca ai indoit sau ondulat capota,daca trebuie chituita etc.
Daca e doar de smilgheruit si vopsit nu ar trebui sa costa asa exagerat,iti trebuie primer,2 maini de vopsea si lac normal,proprietatea lacului  e sa faca un strat intaritor peste vopsea,cel din urma depinde de cate maini ai nevoie.
Daca te gandesti sa o vopsesti,mergi neaparat la cineva cu un atelier cat de cat ok,capotele sunt extrem de pretentioase la vopsit.
0 voturi
A raspuns Flex42 (3,000 puncte) acum 11 ani O folie carbon 3D te-ar costa in jur la 65-70 de lei  1 M lungime si 1.5 M latime.Plus manopera in jur de 50 de lei.Am avut un Bmw la care am pus folie pe capota acum 2 ani.Masina am vandut-o si o mai vad din cand in cand si folia este in aceasi stare.Mentionez ca nu am tinut-o in garaj.
Daca vrei sa o vopsesti mergi la un atelier specializat in vopsiri auto.
+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani -de vopsit nu costa exagerat de mult-150-500lei, cum doresti, pretul creste nu neaparat cu calitatea lucrarii ci cu  "numele" servicelui.
tu iti faci calculele si vezi unde te incadrezi.
-folia te costa minim 150lei.
-personal as cauza la dezmembrari o capota, la culoarea masinii.
0 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani Salut.Te costa cam 1 milion si ceva , maxim 2 milioane , dar cum a zis si colegu mai sus e ceva temporar , vopseaua ramane vopsea...
0 voturi
A raspuns MrS..MaXx (1,450 puncte) acum 11 ani La vopsea mi-sa spus ca ar costa cam 2 . 2 juma ca vopseaua e neagra cu perle mov prin ea parca.si are un punct pe mijloc lasat in jos asa...adica cu un pic de chit ..doar putin. Si ca folie ma costa 150...Dar vreau sa stiu daca vreau pe urma sa o vopsesc sa dau folia jos ..cauzeaza ceva probleme?Mersi!

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Doar putin kit trebuie spui tu ca nu stii cum e treaba cu kit-ul si toate cele ale lui.(kit si altele,prelucrat si capota e foarte greu de scos la linie fara nici cea mai mica imperfectiune).
Folia o dai jos fara probleme,in caz ca pui si vrei sa vopsesti dupa un timp.
0 voturi
A raspuns BestAutoDetailing (1,250 puncte) acum 11 ani folie carbon diferite culori http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-exterior/folii/folie-carbon-3d-1-5m-latime-11552784.html
pret 70 RON / mertru liniar cu 1.5m latime ceea ce cred ca este suficient
0767675692

Imagini atasate

0 voturi
A raspuns cyborgcry (3,120 puncte) acum 11 ani In aceiasi situatie am fost si eu,crede-ma nu merita colantata decat in cazul in care vrei sa scapi de masina in rest pot spune ca cel mai bine o vopsesti(cazul meu -350 ron cu vopsea cu tot )tine mai bine + ca nu rugineste pe interior (un an,atat te tine,din cauza infiltrari apei in botul ei  )Iar in cazul in care nu ai cumparat capota deja,cel mai ok ar fi sa iei din dezmembrari deja vopsita si dupa colanteazo,merita .Bafta.