4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Ce contine kitul de suspensie ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce contine kitul de suspensie sport ? Ce dimensiuni are fata de suspensia originala ?

Salut. Detin o corsa b pt care vreau sa cumpar o suspensie TA-Technix. Am atasat poza de la magazinul online si vreau sa va intreb pe cei ce a-ti comandat asa ceva,kitul include si flansele de deasupra amortizorului fata sau este exact ca in poza ? O alta intrebare este daca dimensiunea marcata in poza este aceeasi si la suspensia originala pt ca daca este mai mica mi-ar atinge de jante (sunt destul de late). Multumesc mult !

Imagini atasate

A intrebat davay (1,610 puncte) acum 10 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns e-rs-u (2,310 puncte) acum 10 ani Kit-ul nu contine si flanse(cel putin la mine nu a continut), de preferat este sa le inlocoiesti pe cele existente pe masina cu unele noi, daca tot schimbi suspensia.Dar daca tot ai dimensiunea suspensiei sport de ce nu o masori pe a ta originala si te convingi. Eu am pus Ta-tech la un e36 cu jante late pe fata si nu puteam sa merg cu masina fara distantiere puse, pe spate nu am avut probleme.

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani la e 36 a cam fost problema cu asta,si eu am avut suspensie sport,nu mai tin minte marca...era cumparata de pe ebay germania,reglabila,si cu jantele originale nu puteam merge,imi atingea janta,asa ca am pus distantiere,la scurt timp au sosit jante pe 17,cu buza,de m3 si nu am avut probleme cu ele,mergeau si fara distantiere...

on: distanta marcata de tine ar fi normal sa fie mai mica decat cea originala,arcul fiind mai mic,amortizorul ar trebui sa fie si el mai mic,altfel la gropi mai mari ajunge la capat de cursa...
0 voturi
A raspuns davay (1,610 puncte) acum 10 ani Am mai intrebat pe unul,pe altul si au zis ca distanta este egala. Am dat deja comanda asa ca ce o fi o fi...nu aveam dimensiunile suspensiei sport ca sa masor,de asta am intrebat...Cat despre flanse,o sa iau unele noi :) Multumesc pt raspunsuri !

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns davay (1,610 puncte) acum 10 ani DISTANTA ESTE EGALA !  Cel putin la opel corsa b,suspensie fixa TA-Technix. Ca sa nu mai deschid alt topic,alta intrebare, trebuie sa cumpar flanse pt ca au venit fara . Se potrivesc flanse originale sau trebuie ceva special ?