4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Ce dungi se potrivesc la masin...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Ce dungi se potrivesc la masina ?

Salutare ....

Vreau sa imi pun 2 dungi pe masina si nu stiu ce culoare se potriveste cu Albastru...

Imagini atasate

A intrebat CristiaN0S (770 puncte) acum 10 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani Albe, dar de vrei sa faci asa ceva la ea nu inteleg, mai ales ca e un kombi
0 voturi
A raspuns CristiaN0S (770 puncte) acum 10 ani Sa fie mai sport :)...
Ce ma sfatuiesti ?

Comentarii:

A comentat SmalS (150 puncte) acum 10 ani Eu inteleg ca gusturile nu se discuta dar.... cum crezi tu ca 2 dungi pe masina ta de familie combi, cu jante de tabla pe 15 si capace o vor face mai sportiva? Nu ai absolut nimic modificat pe ea ca sa ii dea un aer sportiv... ce te face sa crezi ca 2 dungi vor rezolva treaba asta pentru tine? Bafta la proiect ce pot sa zic.

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Daca chiar simti nevoia de o dunga, doua, pune albe, una groasa si una subtire pe partea drepta.

Alte raspunsuri: (3)

+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Tot cu alb zic si eu. Nu cred ca ar merge alta nuanta cu albastrul ala.
+1 vot
A raspuns v1 (4,080 puncte) acum 10 ani Sal daca vrei sa arate mai sportiv pune-i si un kit tuningbare(alea alea)si o sa vezi diferenta,nu o s-o mai recunosti.Cat despre dungi pune-i una groasa pe dreapta,alaturi una subtire iar pe stanga pune-i una groasa.Succes
0 voturi
A raspuns powerflex (8,090 puncte) acum 10 ani salut un prieten si-a pus pe fabia culaore alba doua dungi pe capota si palfon groase de 15cm negre  si se vede destul de bine xenon pe proiectoare si faruri si ploape tot din colant negru la tine trb dungi albe si ploape negri toate din colant ... 100lei te costa tot cu mana de lucru tot. si eu am gandesc sa imi pun albea a mea e verde masina si folie 50% pe stopurile spate.