4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Ce jante se potrivesc pe un Ch...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce jante se potrivesc pe un Chevrolet Aveo?

Salut. Vreau sa schimb jantele la un Chevrolet Aveo sedan si nu stiu ce jante se potrivesc. Vreau sa pot pune pe ele niste cauciucuri decente, nu marimea imposibila cu care au fost dotate de fabrica. In unele anunturi am vazut ca se vindeau jante care se potriveau la Opel, Golf 3, Logan si altele. E adevarat?
A intrebat cojan (1,020 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns matei5 (10,150 puncte) acum 11 ani Eu as lua ceva de la firma borbet am observat ca nu se plange nimeni de ele si arata si bine unele modele plus ca sunt destul de ieftine.La tine merge ceva pe 16 poate si o suspensie reglabila si atunci va arata mult mai bine dar si cu jante ai rezolva problema acelor mici rotite.
+1 vot
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 11 ani Iti potrivesc jante 4x100, et recomandat 35; poti sa-ti cauti si cu et mai mic, dar sa ai grija sa nu iti atinga in aripa. Eu ti-as recomanda anvelope 195/65 r15.
+1 vot
A raspuns darianbmw (320 puncte) acum 11 ani am un set de jante pe 16 , au fost montate pe un chevrolet nubira , lea m cumparat de noi , si am vandut masina  ,,, 0742357967 le dau fff ieftine

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat cojan (1,020 puncte) acum 11 ani Multumesc de raspunsuri si de oferta. Am deja un set de cauciucuri de iarna pe care le`am luat noi anul trecut pentru fosta masina, sunt 195/65/15 - asa ca va trebui sa ma indrept pe jante tot pe 15, ca sa pot folosi si anvelopele. Va urma si pentru cele de vara...ca cele de tabla...urate rau :)