4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Ce parere aveti despre Lupele ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ce parere aveti despre Lupele universale pt. faruri?

Salut, am o Astra G am vazut ca exista lupe pentru faruri si vreau stiu daca sunt bune de ceva, care sunt bune in caz ca decid sa imi cupar si cum se monteaza la fix sa ne le pun prea sus sau jos?

Imagini atasate

A intrebat mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns puya.crisan (4,830 puncte) acum 11 ani sunt recomandate daca vrei sa pui un kit de xenon si sa nu irosesti banii. Iti recomand un specialist care ti le si monteaza daca esti din bucuresti. nu te sfatuiesc sa pui lupele din imaginea care ai prezentat-o tu deoarece vei avea multe batai de cap inutile cand exista deja kit ce se monteaza destul de usor, avand si instalatia electrica aferenta pentru control.
<merita suta la suta aceasta investitie la orice model care nu are din fabrica lupa>

Comentarii:

A comentat mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani pai eu ma gandeam la unele ieftine, ca am vazut si cu 300ron bucata da nu se mai justifica, asa imi cumpar direct  faruri cu lupa
A comentat Marmotzell (180 puncte) acum 11 ani Categoric este de preferat sa iei FARUL cu LUPA aftermarket daca exista asa ceva. Pentru masina mea nu am gasit (nici in China).
A comentat puya.crisan (4,830 puncte) acum 11 ani faruri cu lupa gen dectane au reglajele foarte prost facute, si practic nu ai ce sa le faci, plus ca lupa e cam proasta si nu se vede bine, asta poate sa iti confirme oricine are faruri aftermarket cu lupa, iar cele originale de astra g au lupa mica si nu sunt extraordinare dar oricum mult mai bune decat alea aftermarket.
cea mai buna varianta e sa iti pui lupe in farurile tale, daca nu esti multumit de cum bat atunci iti trebuie proiectoare de tir.
A comentat mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani da dar tot sun mai bune decat farurile mele.
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Parerea mea este sa iti cumperi niste lupe de pe faruri originale, de pe masini gen : TOYOTA, BMW, AUDI, SKODA, VW, SEAT, PEUGEOT, CITROEN, HONDA, MAZDA.... etc!

Nu se compara lupele originale, cu aftermarket!
Lupele Aftermarket, merg foarte prost!

Comentarii:

A comentat mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani ms. eu am acasa niste faruri de mercedes axor(camion) erau cu lupa si cu geam rotund peste lupa si cu ochelari pe margine, adica farul era format din doua lupe cu geam si cu ochelari care aveau forma farului original. sa vad daca o sa reusesc sa le demontez pe acelea si daca se potrivesc, dar asta dupa ce voi demonta geamurile de la farurile mele.
A comentat Marmotzell (180 puncte) acum 11 ani Ai un argument solid cand faci aceasta afirmatie? Am lupe aftermarket si functioneaza foarte bine... daca e ceva de functionat la ele. Pana la urma e o sticla. Porti ochelari? Ochelarii tai "functioneaza bine"? Instalatia Xenon e creierul. Lupa nu face altceva decat sa centreze lumina si sa o disperseze uniform. Te pup!
A comentat puya.crisan (4,830 puncte) acum 11 ani te invit sa facem un test sa vedem care lupe se vad mai bine, am facut comparatie cu masini ca bmw x6 si lupele mele aftermarket cum zici tu le acopereau pe alea originale bmw. fara suparare frate dar nu stii ce spui, daca nu ai incercat un lucru nu mai spune altora ca nu e bun, plus ca lupele originale nu se vad bine decat cu instalatie de 55watt oare de ce?
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Prietene du-te si plimba-te cu lupele tale aftermarket, la 200 lei!
Am vazut n masini in  constanta cu lupe aftermarket si originale, diferenta e clara, lasati-o moarta! Si da e o sticla, care poate sa fie de calitate sau proasta, de obicei e proasta! Fara suparare am montat in faruri pentru mai multe persoane decat ai tu ani de viata!
Prefer sa montez un lucru original care stiu ca e de calitate!
A comentat mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani da vwvento dar eu ma refer ca  nu are rost sa dau 300 ron pe o lupa cand cu 300 ron imi cumpar far cu lupa din fabrica
+2 voturi
A raspuns Marmotzell (180 puncte) acum 11 ani Sunt nemaipomenite! Nu vand si nu fac reclama nimanui
Mi-am montat de aproape 1an lupe universale pe un FORD Mondeo MK1 96' si rezultatul a fost mai mult decat surprinzator. Este o investitie care merita, atat pentru calitatea luminii pe care o focalizeaza pe sosea (xenonul a fost inventat pentru faruri cu lupa, deci nu o sa mai bata ca la toate loganele alea chioare cu xenon) plus sporeste siguranta in trafic a ta si a celorlati participanti pentru ca nu ii mai orbesti

Costa, nu zic nu (pe mine m-a costat parca 700ron) la un baiat Serban pe care il gasesti pe formul 4tuning. Cauta acolo. Este un baiat serios, are garajul undeva dupa ultima statie de metrou Pantelimon (nu mai tin minte exact). In 24 de ore sunt montate.

Intra pe forum, am pus acolo si poze si altii ca mine (au si angel-eyes pe pozitie). Dar n-are importante ce model alegi. Ideea e ca lumina bate CORECT si PUTERNIC!

Comentarii:

A comentat TheSketchulator (19,850 puncte) acum 11 ani Xenonul a fost inventat pentru faruri cu ma-ta!
 Am o lista intreaga de masini cu xenon din fabrica si fara lupa !
A comentat mannyx (7,640 puncte) acum 11 ani

editat de mannyx acum 11 ani

nu trebuie sa jignesti. tre sa explici frumos daca nu stie. sau treci peste, nu e nevoie sa ne certam si apropo mata nu se scrie cu -
A comentat puya.crisan (4,830 puncte) acum 11 ani dar alea au stergatoare si sistem de spalare nenea...nu mai comentati voi astia cu xenon de 100 de lei din targ ca sa fie mai albastre farurile si proiectoarele la logan ca habar nu aveti.
De ce toate masinile scumpe din ziua de azi au lupa cu xenon sau bixenon ? sunt inginerii tampiti a? tu vorbesti de masini cu xenon si fara lupa, alea din ce an sunt doctore? si care e diferenta de vizibilitate dintre un far cu lupa si unul normal...fie el si halogen nu xenon.
A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Diferenta dintre un far cu lupa si unul fara e imensa, si xenonul isi face treaba cu lupa, fara doar orbeste lumea !