4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Colantare Masina..?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Colantare Masina..?

As vrea sa colantez toata masina in folie de carbon cum trebuie sa procedez la rar ? sau ce e de facut ca sa stiu daca ma bag sau nu:))
A intrebat Alyn1993 (2,430 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani daca nu se schimba culoarea masini nu trebuie sa faci nimic nicaieri asta in cazul in care gasesti carbon la culoarea initiala care este trecuta in talon daca nu mers la rar facut identificare  si omologare la noua culoare trecuta in carte si talon .
0 voturi
A raspuns wolswagen (4,580 puncte) acum 11 ani nu-ti omologheaza nimeni carbonul de pe masina=)) ce apartine de Tuning nu se mai omologheaza

Comentarii:

A comentat vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani se omologheaza noua culoare nu carbonul !!! in alte tari se omologheaza absolut orice modificare  jante , bari , evacuare  absolut cam tot ce tine de tuning !!
A comentat GMC_Nos (190 puncte) acum 11 ani Bine zis in alte tari! Momentan traim in Romania ! Asta mi-a zis-o si varul meu ! Se omologheaza orice! Si bravo lor ! Castiga un ban la buget !
0 voturi
A raspuns wolswagen (4,580 puncte) acum 11 ani pai in alte tari dar la noi nu cred ca am pus eu jante de 225 si nu mi le-a omologat in RO si sa ma duc in alta tara
0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Se omologheaza culoarea, adica negru!
0 voturi
A raspuns wolswagen (4,580 puncte) acum 11 ani eu am un tovaras care si-a luat un opel calibra din italia si are la jante si cauciucuri lista cu toate dimensiunile posibile ce le poate pune, are omologate pedalele, omologate si tobele, scaune tot ce are sport deci tineti minte Italia nu RO noastra :)