4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Cum fac sa bata luminile alb?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum fac sa bata luminile alb?

Salutare. Am un bmw e46 2001 si mi`am montat angel eyes de 6000k si aveam xenon de fabrica cu lupa cu bec de 6000k. Si vreau sa imi fie albe si proiectoarele,adica sa bata lumina alba 6000k dar fara sa ii deranjez pe colegii din trafic,cu instalatie xenon si alea alea. Ceva becuri pe leduri sau ceva folie pe sticla de la proiector? Se poate face ceva...
A intrebat lenex (830 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns don_costelo (700 puncte) acum 11 ani 6000k daca nu ma insel face lumina albastra tie iti trebuie mai mici gen 4500k pentru lumina alba, iar pe langa asta faptul ca ai lupe este un dezavantaj pt tine ( eu nu am fot multumit de niciuna din masinile care au avut lupe pe faza scurta A6 din 2001, e39 2001, omega 2002) in schimb sunt slabe sansele sa deranjezi pe cei din fata daca ai lupe,
Iti recomand sa incerci niste becuri xenon cu lumina mai cald adica putere mai mica de 6000k si vezi daca e vreo diferenta.
 daca intentionezi sa iei xenon si pentru proiector ia legatura cu cineva care se pricepe caci s-ar putea sa ai nevoie de balast  cu CAN BUS daca nu ma insel e46 are ceva calculator de consum.. nu ma pricep foarte bine dar sper sa-ti fie de ajutor.

Comentarii:

A comentat lenex (830 puncte) acum 11 ani de becurile de 6000k sunt multumit,bat foarte bine si se vede un alb clar ca si neonul...iar angel eyes`urile la fel. In proiectoare,nu am lupa si din aceea cauza nu as prea vrea instalatie xenon,sa nu deranjez traficul.