4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > firme de reconditionat masini?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Firme de reconditionat masini?

sall, vreau a stiu si eu daca in romania exista firme de reconditionat masini sau ceva asemanator asa cum am vazut pe discovery http://www.chipfoose.com/ws_display.asp?filter=Home ??????
A intrebat bobi91 (14,410 puncte) acum 10 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani asta e o emisiune,cum era odata pimp my ride.totusi cel mai bine o reconditionezi tu cu mana ta.alta e placerea atunci cand faci masina cu mainile tale.

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani

editat de turbojack acum 10 ani

Cu ce calificare si cu ce scule ? Asa ceva cere foarte multa experienta si scule foarte scumpe . Le ai la garaj si ai mii de ore de experienta in domeniu  ?
Romanul e priceput la toate . :)
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani Nu e mare branza pe parte de manopera . Ei in SUA au marele avantaj al unei industrii orizontale care genereaza aproape orice piesa de schimb . Avem destule ateliere superdotate prin tara , ajunge sa mai fie si buzunarul clientului suficient de plin. De regula clientul roman vrea hipercalitate la pret apropiat de moca.

Comentarii:

A comentat bobi91 (14,410 puncte) acum 10 ani pai revin la intrebare .... in romania exista ceva asemanator...sa te duci cu masina sa le lasi cheile la masina sa scoata tot interiorul , sa repare pe unde este rugina sa scoata tot  interiorul si sa puna altul si asa mai departe .... piesele poate sa le aduca din import daca la noi nu se gasesc... bani nu conteaza chai daca nu ii am dar in urmatori 10 ani o sa ii am si o sa vreau sa reconditionez o masina veche chiar si pt timpul asta