4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Folie pe luneta?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Folie pe luneta?

Am o intrebare cam idioata....Mi-am pus folie pe luneta peste dungile de dezaburire.Acum ma gandesc ca daca dau drumu la dezaburire probabil o sa se topeasca folia.Trebuia pusa pe exterior? Din ce am vazut pe youtube, pe interior se pun toate.Acum mi-e frica sa o dau jos sa nu ma trezesc cu tot ansamblu ala copiat pe folie.
A intrebat Aiwa (710 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani stai linistit nu se intampla nimic ,nu ti se topeste nimic ,am si eu la masina si nu are nimic
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Folia se monteaza doar pe interior, in niciun caz afara.  De topit, stai linistit, nu se va topi.
–1 vot
A raspuns drogss4you (280 puncte) acum 11 ani parerea mea e ca nu se va topi asa e normal sa o pui
+1 vot
A raspuns Aiwa (710 puncte) acum 11 ani Va multumesc de raspunsuri! Chiar eram nedumerit in privinta ei, dar acum m-am linistit.
0 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 11 ani Mie mi s-a spus ca e chiar mai buna dezaburirea cu folia pusa pentru ca se distribuie mai repede caldura si se dezabureste mai repede geamul.
0 voturi
A raspuns Frequency (580 puncte) acum 11 ani Pe dinauntru se pune.... ca pe dinafara am avut eu pe a mea cand am luat-o o pus-o un taran prost si asa in timp de la ploaie, soare sa facut ca pielea de pe fundul unei babe de 90 de ani :))

Comentarii:

A comentat nelutzu_vw (100 puncte) acum 11 ani ma intreb de unde stii tu cum e pielea de pe fundul unei babe de 90 de ani