Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Jante Enkei?

Salutare, m-ar tenta sa cumpar un set de jante Enkei pentru Honda mea. Stie cineva ceva despre aceasta marca? Eventual un feedback de la un posesor de astfel de jante? Multumesc.

Imagini atasate

A intrebat flaviuf (3,790 puncte) acum 10 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+3 voturi
A raspuns silv33r (6,650 puncte) acum 10 ani Enkei sunt jante performante asiatice,folosite in general la masinile de drifting...sunt mai rarute pe la noi sau pe piata europeana !
In Formula 1 din 2003 pana in prezent McLaren a avut numai jante Enkei pe cele doua monoposturi ! E o firma foarte buna !

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 9 ani sunt jante de o calitate foarte buna in comparatie cu msw (divizie OZ) de exemplu.
Firma e japoneza, si intr-adevar, cum spune colegul, sunt utilizate in competitii , insa nu este cazul jantelor de fata, eventual acestea se pot folosi pt drift, insa nu cred ca tu vei face drifturi cu honda ta.
In fine, daca jantele sunt astea din poza,in afara de calitatea lor, ele sunt superbe, dar necesita o curatenie temeinica inainte de montaj pentru a le pune in evidenta.

Bafta

Comentarii:

A comentat flaviuf (3,790 puncte) acum 9 ani Da, sunt cele din poza...sunte jantele ce au echipat Type R-ul EP3. Eu am un Civic hatchback din 2008 negru si cred ca ar arata bine pe el. Multumesc pentru informatii...

Nu au fost gasite intrebari asemanatoare