4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Modificare maşină total ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Modificare maşină total ?

Am şi eu câteva întrebări dacă se poate :)

 

1) Aş vrea să-mi pun pe portiere , pe sub pedale benzi cu led , nu e mult banda , vreo 6lei metrul... Dar am un dezavantaj , la drum lung sunt obositoare, aşa că m-am gândit ceva gen la un întrerupător :-? Sau un buton ceva , să le aprind şi să le aprind când vreau eu. Unde aş putea conecta benzile + întrerupătorul , sau cum se face normal? Şi preţul total dacă vă rog ! PS : Pe interiorul maşinii mă refer ! Trebuiesc omologate?

 

2) Ca să schimb numărul de inmatriculare , dar tot pe acelaşi proprietar , cât m-ar costa total?

 

3) Nu ştiu exact cum se numesc acele becuri. Dar sunt becurile alea din interior pe cupolă... Pe care le aprindeţi şi le închideţi cu butonul.. Sunt galbene , ca un bec normal de casă. Aş vrea să le schimb să pun o culoare mai vioaie , gen Albastru sau Roşu dar cu o putere mai mare , încât să-mi lumniteze tot interiorul maşinii ! Tot aşa , cât ar costa şi ce fel de leduri ! Model Audi A6 2007 sau 2008

 

4) Am o magazie de Cd-ui , care încap 6 cd-uri/dvd-uri.. Câte melodii intră pe un DVD sau un CD pentru magazie? 6/12/24?

Mai spuneţi voi ce ar trebui să fac prin interior şi pe exterior încât să o fac mai ochioasă !
A intrebat NBK (160 puncte) acum 7 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Tu vrei sa faci masina sorcova ?pe interior poti pune leduri dar nu i-ti recomand prea puternice ,ceva un albastru,rosu !un electricia stie mai bine unde sa lege firele ca sa nu faci vreun scurt si se poate pune si un intrerupator !pe exterior nu prea ai voie !
Nr.sa le schimbi costa  40 lei normale sau 80 preferentiale plus 15 la financiar si 40 taxa talon !si asigurare valabila !
Pe un CD intra in jur de 15 melodii !mai bine pui un MP3 si atunci ai 100+melodii pe un CD!multa bafta si La multi ani !

Comentarii:

A comentat NBK (160 puncte) acum 7 ani Te referi la 1 sau la 3?