4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > portbagaj clean logan?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Portbagaj clean logan?

sall tuturor...as dori sa ii fac si eu la logan un clean la portbagaj sa ii scot insigna si toate cele ca nu imi plac,ce imi trebuie sa ii fac un clean la el???astept pareri decizii??multumesc...
A intrebat waleryu (1,520 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani In primul rand o sa ai nevoie de un sistem de deschidere din interior ,un electrician ,sau chiar si tu daca te pricepi.Un buton undeva in bord pentru dechidere.Ar fi indicat sa fie sistem autonom,cu baterie proprie ,pentru ca nu ai decat un mic motoras.Dar ramane la aprecierea fiecaruia.
In al doilea rand ,o sa trebuiasca sa infunzi si apoi sa vopsesti toate gaurile ramase dupa scoaterea emblemelor , a butucului exterior si a maneruluiui ala micut.Nu e foarte greu ce vrei tu sa faci ,insa nu cred ca poti sa faci o lucrare asa buna pe partea de tinichigerie daca nu esti profesionist...Bafta
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Deci iti trebuie un buton si un actuator care sa iti deschida portbagajul, adaptezi putin la tija de deschidere actuala!
Apoi trebuie sa scoti  incuietoarea, sudezi o tabla in acea gaura, kit de fibra daca nu este foarte drept, apoi kit de finisaj si e gata de vopsit!
–2 voturi
A raspuns Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 11 ani Iti trebuie voie buna.