4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > salut ! referitor la tarabagii...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut ! referitor la tarabagii din ******* ..?

salutare baieti ! stiu ca sunt foarte multi care cumpara pentru masini piese din renumitul ******* ( targ vitan ) .

Acum cateva zile nu aveam ce face si cautam niste becuri h4 pt al meu logan ..am fost prin carrefour cora etc ..de ex in hypermarket un osram cool blue undeva la 34 de lei ..in ******* 66 67 lei :O ..doua becuri h4 philips blue vision 150 lei ..asta incerca sa ma prosteasca un tzaran infect de vanzator care este situat cum intrii pe la portiile mari din bulevard primul rand din dreapta dupa magazinele de audio ..are afara in dreapta tarabei leduri becuri etc :)avea si o atitudine gen ..ce ma nu vrei ? atunci drum bun pa ..eu iam cerut un model anume h4 si el imi baga numai preturi dastea astronomice ..tot acolo leduri de bord care merg la logan pentru butoanele de geamuri ,dezaburire si blocare usi in norauto pe culoarea albastra era undeva pana in 20 de lei ..e la ghelbanu asta erau 50 lei ..deci daca te vad astia prost te arde cum pot ..
A intrebat rxy96 (3,950 puncte) acum 8 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Lavinius75 (12,170 puncte) acum 8 ani Sper ca nu ai cumparat de la el totusi.:)).E cerere si oferta,daca nu erau prosti pe lume sa cumpere baietasul sigur nu avea preturile astea,dar se pare ca sunt destui.Probabil avea si casa de marcat nu?:)).De cand s-a liberalizat Alibaba,au aparut o gramada de "antreprenori".
+1 vot
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 8 ani Salut!
Nu cunosc targul pentru ca nu sunt din zona, dar pot sa-ti spun un lucru: in astfel de locuri, care se gasesc in toate zonele tarii, preturile sunt stabilite in perimetrul respectiv. De ce? Pentru ca tu "dai o tura" prin targ si vezi ca Ghita Ghiolbanu' are cel mai mic pret la huse "reicing stail" si ai fi tentat sa le cumperi, cand, de fapt, ele sunt la dublu pret fata de pretul real. Unul castiga cu becuri, ca are pretul cel mai bun (vorba vine), altul castiga cu capace de roti si asa mai departe.
Ai internet, pe care vad ca sti sa-l folosesti. Vezi 4-5-6 oferte simultan si tragi o concluzie.

Bafta!
0 voturi
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 8 ani Nu am cumparat nimic de la el :)) referitor la accesorile din targ nu cumpar decat daca este pretul mai mic decat ce vad prin magazine :) .am scris asta ca sa vada cei care toata ziua cumpara de acolo ...aa ma duc in targ ca e mai ieftin :))
+1 vot
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 8 ani Cumparand de la un magazin beneficiezi de garantie.
Tu decizi pe cine sustii cu cumparaturile tale- pe Ghita Ghiolbanu sau un comerciant de incredere ,chiar daca este cu cativa lei sau bani mai scump.