4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Salut, Vreau sa imi pun neoane...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut, Vreau sa imi pun neoane sau banda de led sub masina si vreau sa stiu daca se pot omologa pt a fi totul in regula?

A intrebat MihaiPr (130 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns andi_cimpean (1,900 puncte) acum 11 ani Nu, nu poţi circula legal cu respectivele obiecte de iluminat.
De altfel, nici nu se pot omologa.

Totuşi, le poţi monta dar să le foloseşti doar când maşina staţionează. Astfel, nu vei avea nicio problemă cu "zeloşii patriei".
+2 voturi
A raspuns cricerom (2,040 puncte) acum 11 ani ...intr-o sambata seara veneam acasa din club cu 2 prieteni. In urma cu cateva ore am consumat un martini (greseala pe care nu o sa fac in viata mea!). Nici 300 de metri nu am facut de la club cu masina cand un politist a aparut in fata mea cu bastonul...Stop! actele la control..pana aici totul ok...Police:"ati consumat bauturi alcoholice? Eu cu o mutra serioasa: "Nu."..Prietenul din spate putin beat striga: "Numai eu ..numai eu.."...Logic, politistul se gandea ca daca asta a baut precis au baut si ceilalti..."hai sa facem un test"....suflu in tester....trec cateva minute care par secole...si imi arata rezultatul...0,0 ....Intre timp vad ca ceilalti politisti se tot uita la masina mea.....Primesc inapoi actele..."Drum bun"....etc...si de abia dupa 10 km imi dau seama ca aveam neoanele de sub masina aprinse tot timpul!!!... :-)
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Nu se pot omologa, doar masinile speciale Politie Ambulanta Pompieri si autoutilitare au voie cu alte obiecte de semnalizare luminoasa decat cele de fabrica!
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Nu se pot omologa.
Le po-ti omologa, avand un motor de 3.0 TDI, sau un 2.8V6 aspirat in sus, astfel nici passat-ul politiei de 2.5V6 TDI nu te mai prinde si..... ai scapat :O
Glumeam.... Drive safe !!!

Salut
!
0 voturi
A raspuns kosty123 (390 puncte) acum 10 ani Depinde cred de culoare.Pai daca ar fi"la un adica" ar trebui sa omologam si aerul din Roti.Traim in RO si asta ne ocupa tot timpul
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Nu se pot omologa