4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Se poate monta xenon in proiec...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–5 voturi

Se poate monta xenon in proiector?

Buna colegi. Am un 320d 2001 si as vrea sa imi montez un kit xenon de 6000k in proiectoare,stiu ca nu e frumos dar arata mult mai bine. Ma intereseaza daca imi da eroare in bord de bec ars,pe faza scurta am xenon cu lupa de fabrica si daca se arde becul sau ceva imi da eroare,la fel si pe faza lunga sau semnalizare. Sunt curios daca stie cineva daca da eroare? Ca e diferenta de 50 lei la pretul cu can-bus. As vrea raspunsuri de la cineva care stie sigur. Multumesc
A intrebat lenex (830 puncte) acum 10 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Nu iti va da eroare. Po-ti monta linistit.  Eu nu am nik cu tine:)
A comentat lenex (830 puncte) acum 10 ani In sfarsit un domn care mi-a raspuns la intrebare. Multumesc si ai toata stima din lume ! Drumuri numai bune si toate cele bune.
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Sanatatebsi numai bine.
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 10 ani "stiu ca nu e frumos dar arata mult mai bine" hai ca asta e tare.....e ceva de genul..." e frumos dar nu prea"
A comentat lenex (830 puncte) acum 10 ani M-am referit ca stiu ca nu e frumos sa pun,ca multi umbla asa cu ele aprinse ziua/noaptea..dar arata mai bine masina. Era greu de inteles,imi cer scuze.

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani pe langa ca nu ai ce porni proiectoarele, decat in conditii de vizibilitate redusa gen ceata, vrei sa iti mai pui si proiectoare?:)))
cand am citit titlul intrebarii, puteam sa jur ca doar unui posesor de BMW seria 3 generatia ta poate sa ii debiteze mintea la asa ceva.

daca ar fi dupa mine, le-as sparge la toti proiectoarele care merg cu ele aprinse aiurea.

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani PS: Eu de cand am avut 2 accidente ( nu eu eram soferul in aman2 cazuri ), iar vinovatul intrand in noi, aman2 au spus ca nu ne-au vazut. WTF !? Asa ca si eu merg afara cu proiectoarele aprinse, insa sunt dinalea ce nu bat pe o raza mai mare de 20m. Doar sa MA VADA BOU.
Asa ca ..... te rog nu ma lovi in cap :D
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani Alea de 20 de metrii sunt cat decat ok, dar mai am bafta de cate unu' care vine noaptea cu proiectoare zici ca-i faza lunga. Aia merita batuti bine.
A comentat Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani sa zicem ca alea nu te deranjeaza .
dar cand ii vad pe astia cum merg cu ele aprinse si ziua in amiaza mare, turbez.
A comentat lenex (830 puncte) acum 10 ani deci inainte sa vorbesti prostii te rog frumos sa te interesezi daca sunt in romania, doi la mana sa te interesezi daca umblu cu masina pe drumu. Este o masina pentru prezentare,iar in fata proiectoarelor am plasa de nici nu se vad proiectoarele si am folie galben matt pe proiector. Cu bec halogen abia imi lumina,raza luminii nu trecea de 2-3 metrii. Deci eu am pus o intrebare normala si asteptam raspuns la asta. Dar romanii,atat stiu sa comenteze,la altceva nu sunt buni. Multumesc de ajutor,halal natie suntem. Mi rusine cu voi !
A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani nu te-ai exprimat prea  bine de la inceput.
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Aia da, ce-i drept, care au xenon de nici numai are rost sa puna faza lunga :), zici ca sunt lanterne de armata, dinalea de raza 2-3 km :))
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani o sa va puneti xenon si in plafoniera in curand

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani cel mai bun raspuns :)))
A comentat mihainstef (21,110 puncte) acum 10 ani Eu am uzit una la fel de tare cand eram la un service, a intrebat unu daca se pot pune pe proiectoare si tipul care lucra la masina zice ca poate sa puna si pe semnalizare daca se chinuie putin...
A comentat lenex (830 puncte) acum 10 ani O sa imi pun un xenon in varfu **** si o sa fac pe dentistul !
0 voturi
A raspuns Clark Kent (10,940 puncte) acum 10 ani hai lasa-ma cu aberatiile tale.
pune-ti proiectoare peste tot si du-te pe drum sa moara oameni nevinovati.
Daca e asa cum spui tu, de ce dracu nu ai mentionat?
Stiai ca o sa primesti raspunsuri negative.

Comentarii:

A comentat lenex (830 puncte) acum 10 ani Lasa,voi atat stiti..sa dati raspunsuri negative ! Eu am pus o intrebare,nu am zis ca o sa circul cu masina non stop..nu am zis ca e de prezentare..eu am intrebat daca da eroare in bord ! era greu sa zici un da/nu? wow ...mie nu imi era greu. da inf