4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Se poate pune trapa?!

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Se poate pune trapa?!

salut prieteni.poate parea o intrebare prosteasca dar chiar sunt curios si daca s-ar putea face nu as sta pe ganduri.La o masina care nu are trapa ii se poate una?daca da de ce ar fi nevoie si cam cati bani ar costa aceasta operatiune?mersi
A intrebat dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani se poate. trebuie sa tai tabla si apoi iti trebuie trapa cu tot cu sistemul de prindere si iti trebuie si tapiteria de pe tavan.
dar costa mult si implica taiere aproape perfecta....e greu
costuri: depinde de masina!
+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
In teorie se poate pune,ai nevoie de trapa completa,tapiseria de pe tavan(sau modificata a da daca pentru modelul tau nu au fost fabricate masini cu trapa).
Mare atentie cand tai tabla,atentie la prinderea chederului.
Mai ai nevoie de sistemul electric,de un plus care sa treaca prin contact si pe la sigurante si cam atat.
Ce fel de trapa vrei sa pui si pe ce model?

Comentarii:

A comentat dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani Ñu stiu ce model de trapa, masina este un Audi a4 din 2002...ñu mie tot una sa las pe cineva sa imi taie plafonul..cam catear costa¿trapa normal a sa fie
0 voturi
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Teoretic da,practic nu...
Sunt n motive pentru care nu e practic deloc.
Mie personal nu mi-ar conveni sa las pe cineva sa imi taie plafonul masinii...Daca greseste sa vezi ce fericire mare ai.Si daca ar fii o smecherie :)) Dar pentru ce?
O vinzi si iti iei masina cu trapa panoramica daca vrei ...
+1 vot
A raspuns Rocknroll_54 (1,340 puncte) acum 11 ani Salut.  La orice masina cu plafon tabla poti sa instalezi o trapa (turela-s-au cum vrei sa-i zici). Dilema este urmatoarea:   merita?  Am avut  trapa manuala pe Sierra  (asa s-a nimerit masina nu am ales-o special ptr. asta)   De la 90 Km/h in sus vijia, puteam sa o deschid de tot, sa mai inchid 1/4  sau 1/3.  In consola  pina pe la 8okm/h  mai era cum era. La peste 120Km/h, eu nu o mai suportam deschisa. Acum pe Escort am trapa electrica  (am avansat in smecherie)  nu merg cu ea deschisa nici macar in consola. Face un curent cu aerisirile din interior de ma rupe-n doua.   Ce e bun?  trag parasolarul in spate si am mai multa lumina in interior.  Acuma sint Gigi-contra.   De la trapa poate sa inceapa rugina.  Ce este o certitudine, daca trapa este ceva facatura  se duc garniturile de etansare si...pic-pic-pic in interior si te voi auzi  "dracu m-a pus sa-mi pun trapa? ".  Indiferent de ce scriu eu acum, decizia i-ti apartine. Numai bine.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani se poate pune si sunt si firme care fac asa ceva , in pitesti de exemplu este o firma care monteaza trape pe masini . bafta!