4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > unde imi pot tuna o masina ?.....

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Unde imi pot tuna o masina ?....am poza cum as vrea sa arate.?

Buna ziua.

As vrea sa imi tunez masina la exterior. am poza dar nu stiu cui sa ma adresez
A intrebat manuelbogdan (250 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani pai, poza de ce nu o postezi ?

7 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani cred ca in CHINA ar iesi probabil cel mai bine
+2 voturi
A raspuns manuelbogdan (250 puncte) acum 11 ani uite si poza.....iar in china nu vreau sa ma duc...:p prefer romania si sfaturile utile. cam asa vreau sa arate.

Imagini atasate

+2 voturi
A raspuns Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani Acuma depinde si unde esti, in ce localitate, cred ca in toate orasele din Romania este macar un magazin cu piese tuning, de unde poti comanda un set de jante asemanatoare sau ca si cele din poza, care le poti monta la o vulcanizare, sau o poti face chiar tu, mai trebe sa comanzi bara fata + bara spate, + o grila fara semn care le vopsesti la o vopsitorie in culoare masinii. Iti mai trebuie un kit xenon, o folie pt geamuri deschisa si oglinzile, astea toate le poti comanda de la un magazin de piese tuning. Daca ne spui din ce localitate esti, iti putem recomanda, un magazin + un atelier

Comentarii:

A comentat Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Sa nu uitam de lupe pentru faruri,ca nu punem kit xenon fara nu?...
A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani da.. corect, deci .. deci.. cel mai bine faruri cu tot
A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani sa nu uitam si de spalatoarele de faruri, daca tot ne-a apucat dorinta de legalitate nu? degeaba ai lupe daca n-ai spalatoare, tot ilegal esti
A comentat Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Exact :))dar sa nu speriem omu`,sunt multi care merg doar cu lupe,sa pui spalator de faruri,daca nu are din fabrica e mai greu.Oricum macar lupa,decat xenon pe far,sa bata peste tot.
A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani oricum, daca nu pune mai mult de 6000k nu bate aiurea nici fara lupa
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani sa intelegem ca ai un renault kangoo si vrei sa il tunezi ca in poza?poi un set de jante ca alea gasesti si le p[oti monta u ramane sa gaseti chitul cu bara fata,spate si praguri,folie pe geamuri si un chit xenon astea le poti monta u fara se te duci la diferite firme pt tuning...
+1 vot
A raspuns Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Orice vrei se poate face,cand ai si bani,daca ai un buget destul cat sa nu cauti ieftineala,poti face aproape ce vrei...Cauta in localitate la tine un service,sau baieti care se ocupa cu asta,si rezolvi totul,dar repet...Bani,bani,bani...nu stiu,dar aproximativ de ajunge vreo 1500 de euro.
0 voturi
A raspuns manuelbogdan (250 puncte) acum 11 ani cam asa m-am gandit si eu..numai ca am impresia ca trebuie schimbata si suspensia cu una sport....sper doar sa nu fie o problema ca am pe spate nu am arcuri ....sunt foi.
 Da am un kangoo si sunt din pitesti, ce magazin imi recomandati ptr suspensie sport ?

Comentarii:

A comentat Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Sper sa poti rezolva problema cu suspensia pe foi,daca nu,cred ca trebuie modificata,pusa una cu arcuri si amortizoare...Succes
–4 voturi
A raspuns bogdan02 (3,350 puncte) acum 11 ani La Renault kangoo nu am mai vazut tuning nici o data pt este o masina de carat cu ea sau de familie .

Comentarii:

A comentat Santi_Rafael (10,930 puncte) acum 11 ani Din contra,ar fi ceva unicat,si foarte special...Eu chiar as face acest lucru,daca nu as folosi masina pentru ce este facuta.