4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning interior > afisaj temperatura exterioara?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Afisaj temperatura exterioara?

Salutare!

Odata cu venirea caldurii ma tot omoara de multe ori curiozitatea in ceea ce priveste temperatura exterioara. Masina mea(Golf mk3) nu are in dotare un senzor de temperatura exterioara si ma gandeam sa ii pun un termometru cu sonda. Problema e ca nu stiu daca o sa gasesc unul care sa intre in locul dorit de mine(cel marcat in poza cu verde). Intrebarea mea este: Exista oare vreun termometru dedicat care sa intre in acel loc sau daca nu as putea gasi undeva unul la dimensiunile necesare? Eu am gasit doar mai mare si nu pot sa il bag in bord. Nu vreau sa il las iesit in afara ca arata urat. Orice parere sau ajutor e binevenit. Multumesc!

Imagini atasate

A intrebat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani in categoria Tuning interior
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns LEONARDGL (6,080 puncte) acum 9 ani incearca la magazinele de piese electronice gen..''Dioda''...eu de acolo mi-am luat un voltmetru cu digiti (afisaj cu led)..aveau si ampermetre si daca imi amintesc bine,parca aveau si termometre digitale...si la dimensiuni erau asemanatoare cu locasul tau...poate chiar un pic mai mici....e in jur de 50 ron,sau cauta pe net ...sunt o multitudine de site-uri romanesti cu ce iti trebuie tie!
+1 vot
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 9 ani Ce dimensiuni are capacul ala ?

Comentarii:

A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani nu mai stiu ce dimensiuni are. Momentan masina e plecata ca maine trebuie sa ajunga la RAR dar o sa masor dimensiunile locului. Acela din link-ul postat de tine ar fi perfect dar e putin mare(50mm lungime)