4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning interior > Ceasuri de logan pe solenza. P...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Ceasuri de logan pe solenza. Pret ?

Va salut pe toti , vreau sa imi schimb si eu ceasurile dp solenza cu unele de logan. vreau sa stiu la cat ajunge manopera cu tot cu ceasuri ( Ps. vreau sa am pe calculatorul de bord afisati toti parametrii , consum %km , cati km mai merg cu benzina din rezervor si celelalte... ) Daca stiti pe cineva prin slatina sau prin jud olt ( merge si craiova sau pitesti )
A intrebat AnduDj (4,140 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning interior
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Madalyn6 (6,930 puncte) acum 11 ani Pai du-te la un service sau la un electrician priceput si manopera nu are de ce sa fie mare intr 50-100 de lei maxim acum depinde unde te duci la service sau la meserias.
0 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 11 ani E destul de complicati ce vrei tu (consum mediu si alti parametri) dar ceasurile de bord in sine nu sunt greu de schimbat . Daca esti sigur ca functioneaza fa rost de ceasuri de bord de logan si incearca sa pui singur, nu e foarte complicat . Bafta !

Comentarii:

A comentat AnduDj (4,140 puncte) acum 11 ani nu cred ca e destul de complicat , am vazut pe net o gramada de solenze cu ceasuri de logan si acesti parametrii.....
0 voturi
A raspuns PUIU 82 (2,130 puncte) acum 11 ani Nu pot decat sa iti recomand sa cauti pe Dacia Club.......si sigur reusesti sa le montezi singur....doar putina atentie.
A,si daca vrei consum instant.....trebuie sa gasesti ceasuri fabricate maxim 2006....parca au codul 6002.......
Gasesti acolo si cativa baieti care ti le pot trimite prin posta gata facute,dar nu stiu daca iti convine pretul.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Bafta!

Comentarii:

A comentat AnduDj (4,140 puncte) acum 11 ani gasesti pe "toate drumurile" astfel de ceasuri cu totate functiile doar ca preturile difera , si ce este ciudat , este faptul ca sunt diferente de pret cam exagerate am vazut chiar si diferenta de pret de 200 ron ....deaia sa zic sa gasesc pe cineva care a  mai facut asta , ma duc cu masina face omu treaba ii dau banii si gata . decat sa iau eu nu stiu de unde si apoi sa imi zica unu sau altu ca ori nu am facut eu legaturile bine , ori nu am cumparat ceea ce trebuia...