4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning interior > Covorase OEM mercedes w246?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Covorase OEM mercedes w246?

Salut. Scuza`ti categoria dar am un set de covorase originale mercedes w246,nu stiu care este modelul exact,ma refer la clasa. Dar sunt noi noute in punga originala si nu stiu ce sa fac cu ele. Aproximativ la ce pret as putea sa le vand. Sunt din panza si sunt OEM.  Sau daca cineva e interesat,sa imi ofere un pret sau ceva la schimb.

Imagini atasate

A intrebat lenex (830 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning interior
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Daca ce ai scris este adevarat, valoarea lor ar fi undeva la 450-500 de lei. Bafta la vanzare!

Comentarii:

A comentat lenex (830 puncte) acum 11 ani da,este adevarat,le am exact ca si in poza. Doar ca eu am un bmw si nu am ce face cu ele si din aceasta cauza le vand. Nu stii unde as putea sa le vand? si la pret mai mic...400-350 sau poate chiar si o combinatie ceva.
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Daca nu dai peste posesori de MB dispusi sa dea atatia bani, da-le la combinatie cu un tub de bass, amplificator, etc. Si internetul e mare. Ai probabil cea mai buna sansa sa le dai postandu-le pe vreo 2-3 site-uri.