4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning interior > Cum pot sa montez lumini pedal...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cum pot sa montez lumini pedalier logan?

Dupa cum spune si intrebare, vreau sa imi pun lumina in fata si in spate la picioare(Logan ambiance 1.6mpi). Un tutorial daca puteti sa imi spuneti, exact pass cu pass, de unde iau curent cum leg pe unde duc firele si niste poze daca se poate. Va multumesc.

Imagini atasate

A intrebat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning interior
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns AR92KTA (50,130 puncte) acum 11 ani Off : de ce vrei sa iti pui lumini la pedalier, nu vezi pedalele (glumeam)? Sincer, mie mi se pare o prostie, adica, cel putin mie nu imi place dar na, vorba aia, gusturile nu se discuta, fiecare face ce vrea cu masina lui :) ! Stima si un an nou fericit si mai bun ca cel precedent !

Comentarii:

A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani daca mie mi sa pus pata sa imi pun, imi pun:)) si stai linistit nu este vorba de nici o tiganeala, doar ca vreau mai multa lumina in interior. un an bun si tie. salutari.
+2 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Prima data un loc trebuie sa iti alegi pentru ele ca sa le montezi. Apoi duci fire de la becuri/leduri pana la un intrerupator care ai putea sa-l montezi in consola centrala sau unde vrei tu, si curentul il poti lua cel mai usor de la cele doua fire de la bricheta. Daca faci treaba asta in felul spus de mine, trebuie sa ai cheia de contact pe pozitia *accesorii* ca sa mearga luminile. A nu se confunda pozitia accesorii cu pusul contactului pe motor.

Comentarii:

A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani vreau sa le montez atunci cand deschid masina, si se aprinde becul de la plafoniera sa se aprinda si ele(fata spate), si vreau sa stiu exact traseul pe unde sa duc firele si cum sa leg la plafoniera.
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Hehe, vad ca esti serios. Pai in cazul asta ai umpic mai putin de munca. Montezi sursele de lumina si gasesti o modalitate sa duci firele de la toate luminitele in zona pedalelor. Odata ajuns in aceeasi zona cu toate cele 8 fire, le lipesti si faci din 8 doar 2. *Important!* Daca pui becuri nu conteaza cum legi firele, daca pui leduri si nu legi (+) cu (+) si (-) cu (-), atunci nu se vor aprinde! Cand ai ramas cu 2 fire, le duci prin stalpul A pana la plafoniera si le legi cu unul din becuri. Din moment ce plafoniera mai mult ca sigur este legata in serie cu o siguranta, nu vei avea probleme de luat foc. Sper sa te ajute micul rezumat. Bafta!
A comentat george_2smekeru (7,670 puncte) acum 11 ani mersi bogdan! Am sa fac operatiunea asta dar sa se mai incalzeasca putin:) oare are siguranta la becul de la plafoniera? o sa pun leduri, smd cel mai probabil.
A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Garantez ca ai siguranta pe care este legata plafoniera. Nu este niciun bec intr-o masina care sa nu fie asigurat astfel.
A comentat Puscasul (2,620 puncte) acum 11 ani poti sa pui smd-uri .. dar cel mai simplu mod e sa legi la plafoniera nu e complicat deloc dureaza 10 min .. nu ia foc masina :))))) se aprinde odata cu plafoniera .
–5 voturi
A raspuns Puscasul (2,620 puncte) acum 11 ani am eu o leduri la pedale tot la logan:)))  sa iti explic cum am facut .. ele defapt erau dayline le-am avut in bara fata dar la o banda se stricase trei leduri si am aruncat-o , am ramas cu una si am puso aici .. deci am tras cele 2 fire care le avea pe sub volan , in stanga ,, pe langa stalp le-am ascuns cu plasticul de pe stalp .. porma am ajuns la plafon si le-am bagat sub plafon am dat jos becul de la plafoniera am scos firele pe gaura aceea .. am legat cele 2 fire la bec si asta e tot am pus becul inapoi .. si acum se aprinde o data cu plafoniera .. cand deschid masina se aprind si becurile . e simplu nu e mare inginerie. noroc
–5 voturi
A raspuns bogdan02 (3,350 puncte) acum 11 ani Doua brichete cu baterii si lumina albastra  la picioare si ai terminat balciu......
DACIA___           =Daca= Ai= Cap= i-ati= Alta=
varianta
prescurtata                varianta intreaga