4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning interior > De unde pot cumpara fibra de c...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De unde pot cumpara fibra de carbon(nu autocolant)?

Vreau sa cumpar fibra de carbon,pentru laminarea unor plastice de interior.Am sunat la cativa distribuitori si aveau niste preturi de care m-am speriat(50euro/mp-numai fibra)+inca 24 euro solutiile aferente.
A intrebat adrianviperdodge2012 (1,430 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning interior
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns flaviupodina (13,770 puncte) acum 12 ani Fibra de carbon e scumpa in general, de aia se foloseste de obicei doar in motorsport, pentru usurarea masinii. Probabil ca gasesti pe e-bay mai ieftina, cu tot cu solutiile aferente, insa se mai adauga si transportul si s-ar putea sa ajungi tot cam pe acolo cu pretul. Spor la laminat!
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani

editat de workaholic_ro acum 12 ani

Te va speria si mai tare operatiunea de laminare. Nu e atat de simplu pe cat pare. Carbonul e mult mai "incapatanat" decat fibra de sticla. Iar 24 Euro "solutiile aferente" mi se pare putin. Un epoxy cu rezistenta la UV e scump, intaritorul si mai scump, adezivul la fel. Carbon poti gasi si ceva mai ieftin, dar la cantitati mici e greu.
Ce ti s-a recomandat sa folosesti, adica ce cuprind "solutiile aferente ? Ce vrei sa faci si de cat carbon ai nevoie ? Si de care, ca-i de multe feluri, ce greutate si ce tip de tesatura ? Si poate ar fi util sa pui niste poze cu ce vrei sa laminezi.