4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning interior > Pornire masina de la buton?!

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pornire masina de la buton?!

Salut prieteni.am si eu o intrebare poate prosteasca pentru unii darpentru mine ar fi o chestie interesanta.cum poti face o masina sa porneasca de la buton ?dar si daca se strica chestia aia ce e de facut?sau nu se anuleaza de tot cheia?!va rog cat mai explicit ca poate o fac si pe asta.la a4 an 2002 bezina(poate e diferit de la masina la masina)
A intrebat dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning interior
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani daca nu te pricepi dute la un electrician auto ,si eu am facut masina pe buton ,dar nu masina dasta noua , iti pune buton sa porneasca +sa pui contactu si dupa aia sa apesi pe buton sati porneasca
+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Cumperi butonul, ii faci loc in bord si cu un multimetru cauti la contact firele care inchid circuitul cand dai la automat. Butonul are, in mod normal 3 fire, unul de masa, o pozitie pentru becul din buton si cealalta pozitie pentru automat. Pornirea se poate face si din buton si din cheie, dar oprirea doar din cheie la acest layout. Cauta tutoriale de la MightyCarMods pe youtube.
0 voturi
A raspuns 15DOMINO (12,840 puncte) acum 11 ani Problema se pune daca mai apesi o data pe buton cu motorul mergand!

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Motorul invarte electromoturul pana cand cel din urma isi da demisia...
A comentat 15DOMINO (12,840 puncte) acum 11 ani Coroana este in miscare,iar cand sare bendixul face un carait foarte urit!
0 voturi
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 11 ani Nu o sa crape imediat electromotorul, dar bine nu ii este clar; pui si tu butonul intr-un loc in care nu ai cum sa-ti apese altcineva pe el si nici sa il apesi din greseala. La civic asa il am, pui contactul cu cheia si dupa apesi butonul, dar nu am curiozitatea sa-l apas cu motorul pornit.
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Cauta un contact de nissan micra(e de fapt un buton rotativ ca la faruri,o sa ai nevoie de cheia masinii si cipul ei,restul pozitiilor de la contact se fac din buton.
Mai e o sansa sa adaptezi un start/stop de la un audi mai nou,dar e mult mai greu si o sa ai nevoie sigur de un electrician.
Depinde de care buton vrei sa pui,apoi iti putem detalia.Ideal este sa ai buton cu auto-revenire pentru a evita blocarea electromotorului pe volanta sau alte probleme.
0 voturi
A raspuns bestialteam (380 puncte) acum 10 ani Salutare,

Un simplu vid. de la cei de mightycarsmod .. Pas cu Pas

http://www.youtube.com/watch?v=5FBQwxm0uYo


Multa stima,

Intrebari asemanatoare