4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning interior > Preturi si sfaturi despre tuni...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Preturi si sfaturi despre tuning?

Salutare. Urmaresc de ceva timp acest forum si m-am gandit in cele din urma sa apelez la ajutorul/sfatul sau. Vreau sa va zic ca nu sunt prea ,,experimentat" in domeniul de mecanica asa mult, deoarece nu tine de domeniul meu, in fine. Eu am un logan 1.6  16 v  din 2012. Vreau sa ii fac putin tuning interior pe culoarea albastra (scaune, covorase ,culoare kilometraj de bord, leduri la picioare ). As vrea sa stiu daca imi puteti estima un pret pentru cele specificate in paranteze si cateva recomandari daca mai aveti.  Pe deasupra mai as vrea inca ceva ce nu tine de tuningul interior, mai exact leduri sub masina (albastre) si atunci cand schimbi viteza se aude un tiuit (sunet scurt ca atunci cand folosesti nos pe o masina).   Acel sunet l-am auzit la un alt logan atunci cand accelera, dar m-am gandit daca nu cumva exista si atunci cand schimbi viteza.

Repet, eu nu sunt cinestie ce expert, as dori daca se poate niste sfaturi si explicatii la cele date de mai sus fara comentarii care nu or sa ma ajute.
A intrebat MGabrielR (180 puncte) acum 8 ani in categoria Tuning interior
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 7 ani tiuitul ala la schimbarea vitezei se poate face la masinile cu motor turbo,pe aspirat nu.leduri interioare si covorase e can-can,depinde de unde le cumperi si  onorariu celui care ti le monteaza...