4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > admisie marita?tdi?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–3 voturi

Admisie marita?tdi?

salutare as vrea sa mai castig ceva caluti pe golf...este un tdi AHF 110 cai resoftat...iam schimbat filtru aer cu unu sport si as vrea sa ii pun un colector de admisie mai mare k cel original si ma gandeam k inainte de montare k i fac o asa zisa "polisare" sau cum se zice k sa fie foarte fin pe dinauntru colectoru sa nu mai aibe striatiile alea de aluminiu si sa ii anulez EGR°u k sa nu imi mai bage atata mizerie. stie careva kam cu ce sa°r putea face mai usor acea zisa "polisare"?

p.s...cum se explica  k cu tdi°u asta sa scot pe 0-105 km/h pe ceasurile de bord sa scot pe cronometru 7.4 sec...si pe 0-180 km/h sa iau 330d(204 cai) ce putere sa aibe?

Imagini atasate

A intrebat chinto_boss_ro10 (2,420 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning motor

editat de chinto_boss_ro10 acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Nu stiu exact cum ai tu admisia dar ai mai multe solutii s-o polishezi:
1-o dai la cineva care a facut asta
2-incet incet cu smirlgher de mai multe granulatii,cu degetul cat ajungi apoi te folosesti de diverse "prelungiri"
3-cu un biax electric(minifreza) care are ca accesorii cateva pietre si inca vreo doua chestii din smirlgher
4-cu biax pneumatic si desigur accesoriile lui,care sunt o gramada de pietre de diferite forme,diametre si granulatii ;)
Dar te asigur ca este de munca...

Despre dilema ta,poate tine doar de etajarea cutiilor de vitezasi sau greutatea masinilor :)

Comentarii:

A comentat chinto_boss_ro10 (2,420 puncte) acum 12 ani ms de sfaturi...ma gandeam si eu tot asa la la ceva...ma intreban dak nu snt ceva perii care sa fie folosite tot pe post de smirgher care sa fie actionat de o masina de gaurit...
pai greutatea masinilor e f mare diferentza...de 300 350 kg...
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 12 ani timpul este foarte bun, avand in vedere ca un seat leon fr 2.0tdi 170hp scoate 8.0s 0-100. sa nu cumva sa te pacaleasca ceva, sa ai roti mai mici sau alte chestii modificate de care tu nu sti. in legatura cu polisarea, parerea mea este ca munca e prea multa pentru putini cai (numarul cailor poate sa tinda spre 0). mai eficient este un traseu complet de admisie cu tot cu filtru si tubulatura. cei care produc asemenea chituri promit ceva caluti (7-15)

Comentarii:

A comentat chinto_boss_ro10 (2,420 puncte) acum 12 ani pai are roti pe 15 care is date si de producator...tin sa precizez k cu rotile pe 16 face kam 8 sec pana°n suta
+2 voturi
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Cronometrul ala al tau iti arate secunde valabile in alta galaxie, cel mai probabil ori habar n-ai sa-l folosesti.
Auzi ma la el, 7,4 sec , nu pana 100, pana la 105 km/h, cu tdi de 110 cai :))). Mai are f. putin si face GTI-ul :)).

Si pe 330d, ar trebui sa mai aiba doar 100 de cai din 204 sau soferul sa joace table in timp ce conduce ca sa-l faci....ori sa fie prea idiot.

De unde veniti, ma? Pur si simplu ne insultati inteligenta. Voi sunteti soferi si noi am coborat de pe bicicleta si ne-am facut cont pe 4tuning, nu?

Comentarii:

A comentat chinto_boss_ro10 (2,420 puncte) acum 12 ani ba dak state°ai si citeai mai bine masina e resoftata si are un filtru sport care zic eu face ceva si el k se simte...plus k pe masina am suspensiile sport toate bucsiile sport care fac foarte mult are o plecare de pe loc f buna...hai si tu cu gti°u sa va vad k si pe altii cu benzinarele care au inhalat fum negru de tdi..
0 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani In legatura cu viteza prinsa in 7,4 secunde...este adevarata...eu am un seat toledo 1.9 tdi 110 cai AFN si prind tot cam in 7 secunde suta...fara modificari...Am facut la sprint bmw,skoda,audi,benzinare cat si diesel...

Comentarii:

A comentat andutzu_com (150 puncte) acum 11 ani cum e posibil frate asa ceva!  am aceeasi masina ca a ta si sub 11 sec  nu scoti !!!!