4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > as castiga ceva?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

As castiga ceva?

Salut,am un ford escort 1.8 16v xri 3p si as vrea sa ii dau un plus de putere,exista vreun filtru de aer sport care da cu adevarat putere?am auzit ca ar fi bune alea CDA de fibra de carbon,am avut un filtru sport green costa 70 de euro si nu am simtit nici o diferenta:)),despre tobe ce stiti? as castiga ceva daca as pune-o completa de inox cu tot cu serpisori tot de inox?cu sau fara catalizator?daca stie cineva sa imi zica un filtru bun si o toba buna,bafta
A intrebat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani filtru sport fara toba marita nu faci nimic cu el.softare si astea doua iti dau 8-15cai frumosi:d atat!
+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Un motor aspirat natural nu sesizeaza diferenta dintre filtrul sport si cel standard. Cu tot cu toba, mai mult de 1-2 cai nu vei obtine. In schimb, daca vrei sa "urle" putin mai tare, se poate.

Comentarii:

A comentat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani am inteles..nu caut sa urle:)) de urlat poti sa pui o toba goala si urla de te doare capu' vroiam un plus de putere,nu ma refer ca e puturoasa sau ceva,doar ca vroiam mai mult:))
+1 vot
A raspuns Livius_27 (17,670 puncte) acum 11 ani Ai face tu investitia asta? Evacuare de inox completa ptr masina ta nu merita...

Comentarii:

A comentat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani asa mult costa de nu merita? poate as gasi la mana a 2-a ceva ieftin,da' macar ar fi diferenta de putere? cu tot cu serpisori ma refer
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani de ce nu incerci o resoftare sau o reampare daca nu esti multumit de filtre?
In ceea ce priveste schimbarea esapamentului , o poti face cap-coada fara catalizator(sau daca te tine buzunarul, cu un catalizator sport)

Comentarii:

A comentat sulerin (2,620 puncte) acum 11 ani e mai bine fara catalizator? un catalizator sport ar costa vreo 200 de euro cam asa nu?
0 voturi
A raspuns ionica.dsf (3,270 puncte) acum 11 ani eu am doar filtru si am obtinut 6 cai verzi pe pereti..::)))vorba lu smyley......face un sunet placut atat :)