4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > axa camelogan 1.4?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

Axa camelogan 1.4?

sall..as dori sa ii schimb axa came la loganulmeu ammotor de 1.4 si nu dispun de alti bani sa imi iau o alta masina am doar 2000lei si vroiam sa ii schimb axa cu came       daca o schimb imi da ceva cai putere si mentionez ca o sa ii pun si ciptuning la axa ii mai trebuie si si electronica????cat castig din toata incurcatura asta??????
A intrebat waleryu (1,520 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani foarte putin deoarece este un simplu motor de 1.4 foarte slab. Dintr-un motor de logan  nu puteti face avion, intelegeti asta! Este un motor mic si slab ca si putere, cu acei bani ai putea sa il modifici exterior/interior sound aftermarket.
+1 vot
A raspuns vladon9999 (4,090 puncte) acum 12 ani Sal. Nu stiu ce sa zic despre axa cu came in schimb am vazut ca ai precizat de chiptuning asa ca m-am interesat putin ca sa te pot ajuta si am gasit cam urmatorul lucru. De la cei 75 cp stock ajungi pe la 82 cp maxim...cuplul creste de la 112Nm la 123Nm maxim iar viteza maxima...cel putin teoretic creste de la 162km/h la 168 km/h. Nu este foarte mult dar pretul este rezonabil (350-400lei). Daca iti convine acum depinde numai de tine.
–1 vot
A raspuns waleryu (1,520 puncte) acum 12 ani merci de raspunsuri...eu mam gandit la axa came ca am mai citit pe forumuri si cica intra la tunning extrem si ar fi bun...vreau sa ii mai dau si accestui motor putina vlaga mai ales in depasire sau pante.....si nu stiti pe cineva care modeleaza fibra de sticla ca as dori sa imi schimb si eu fetele usi???

Comentarii:

A comentat vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani De unde esti?
0 voturi
A raspuns waleryu (1,520 puncte) acum 12 ani din ploiesti....de ce???
+3 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Nu are nici o logica sa schimbi axa cu came si sa crezi ca o faci avion.
Axa cu came se schimba pentru a modifica unghiurile si timpi pentru inchidere deschidere a supapelor deci implicit si a cantitatii de amestec care intra in motor.
Se schimba doar dupa modificari majore in motor si in nici un caz dupa un simplu chiptuning.
Cat despre cip'tuning,personal nu il recomand,nu face nimic decat sa iti dea putin vlaga si sa iti strice motorul si subansamblele in timp.
Pentru 2000 de lei,asa cum zicea un coleg mai sus,investeste in sunet sau orice altceva ce nu necesita bani multi.
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani doa la schimb pe un 1.6/16v  cu diferenta aia de bani si o castigi o gramada de cai :))