4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > Buna ziua,m-ar interesa daca s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Buna ziua,m-ar interesa daca se poate resofta un Corsa B din 95, motor 1.2 ??

A intrebat Bzzatu (260 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns mosumosu (8,050 puncte) acum 11 ani de la resoftare ce astepti?

Comentarii:

A comentat Bzzatu (260 puncte) acum 11 ani nu vreau putere mai mare,vreau sa pun din nou softul original pentru ca are o problema ca provine din soft,am fost cu el intr-un atelier si mi-au zis ca la turatii mici primeste prea multa benzina si la turatii mai mar prea putin,si mi-au zis ca resoftarea rezolva aceasta problema.
–1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Nu prea ai ce sa resoftezi la masina aia, si la motor 1.2 ce vrei tu sa obtii? Crezi ca o sa zboare?
E o masina de generatie veche, vrei putere pune 3 carburatoare, cate unu pe fiecare cilindru si atunci ai sa ai ceva putere, si un consum maricel!
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani intradevar este cam puturoasa , am avut si eu acelas motor , injectie monopunct , eu zic sa nu te complici si sa o lasi asa , eu pe a mea am avut filtru sport si parca era mai vioaie te sfatuiesc si pe tine macar sa incerci !!!

Comentarii:

A comentat ImPaCt318 (2,160 puncte) acum 11 ani eu stau cu filtru sport in dulap si nu-l pun pe masina ca nu gasesc nici o varianta de montaj si prindere :)) cum ai reusit!?
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani trebuie o improvizatie sa sti !! un furtun ca acela de apa de la radiator dar putin mai gros nu mai stiu de la ce naiba era !! il prinzi in coliere in capacul acela negru de sus si la capatul celalalt pui filtrul , iar ca sa nu se miste am prins apoi furtunul cu niste coliere din acelea de plastic de ce am gasit si eu pe acolo !!! asta se intampla acum 6 ani !!!