4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > Cine poate sa imi spuna si mie...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cine poate sa imi spuna si mie cum pot pune turbo pe un twingo din 2002,cat m ar ajunge cu totul?

sal

cine poate sa imi spuna si mie cum pot pune turbo pe un renault twingo din 2002,si cam ce trebuie schimbat la masina pt modificarea asta.
A intrebat 20FnR_denis (130 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning motor

editat de ZoliaT acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Ce motor ai pe twingo? Ce vrei mai exact de la acel motor? Vrei sa ai turbo doar asa de pasiune sau vrei sa o alergi si sa reziste?

Comentarii:

A comentat 20FnR_denis (130 puncte) acum 12 ani sa ii pun,sa o pot alerga in voie si ar fii  frumos sa imi reziste si ceva timp:))
A comentat Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Tiau spus baietii de mai jos cum sta treaba. Ceea ce au spus ei e ceva minimal de unde ai putea porni. Daca vrei sa reziste in timp iti trebuie pistoane, biele forjate, ax cu came custom, alta garnitura de chiuloasa, + alezat camere, evacuare cap coada, admisie sport etc etc. Cu alte cuvinte multi multi bani. Daca tii neaaparat strange ceva banuti iati un motor 1.8 turbo si cutie de cupra sau gti mai vechi si monteazal. Iesi mai ieftin dar vei merge pe risc.
+2 voturi
A raspuns razvanpower (2,640 puncte) acum 12 ani Mai bine iti pui turbo la bicicleta decat sa il pui pe masina. :))

Comentarii:

A comentat 20FnR_denis (130 puncte) acum 12 ani io in locul tau nu m as baga,,dak te intreb ce masina ai,sigur o sa imi spui de vreo pisica sau vreun urs.
fiecare e cu gongile lui.
iar ce vreau io sa fac nu cred k a facut multa lume in tzara asta,si in plus de asta mie unu chiar imi place masina asta
0 voturi
A raspuns wheelman2009 (10,000 puncte) acum 12 ani de pus se poate pune, dar n-are rost ca te costa mult aprox. 1000 EURO ( asta cu piese SH ) si pur si simplu nu se merita.
+1 vot
A raspuns S.P.I.R. (330 puncte) acum 12 ani Nu are sens sa pui turbo pe un twingo decat daca ai o pasiune prea mare pt modelu asta . Bani care ii dai pe un kit de turbo facut din bucati SH si cu aia care ii iei de pe masina iti iei o masina care sa fuga mai tare . Daca totusi tii neaparat ai nevoie de o evacuare modificata pt turbina, intercooler turbina in sine ( de preferinta una mai mica pt ca are si o inertie mai mica dat fiind ca si motorul tau e mic si va avea un lag mai mic ) radiator pt racire ulei, pompa de benzina cu debit marit, tubulatura, si o admisie costume, soft si inca altele care imi scapa acum dar asta ar fi esentialul.