4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > cum sa maresc puterea unui a4 ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Cum sa maresc puterea unui a4 2.5 tdi 180 cai? ce fel de turbina? de la ce marca, sau de la ce model de audi superior?

A intrebat skyy2000 (290 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Eu zic sa nu schimbi  turbina,o sa trebuiasca sa mai faci si alte modificari.Ptr.inceput fa un resoft,la acest motor e greu de discutat cand vine vorba de cresterea puterii,nu prea iti permite sa faci acest lucru.Ar merge o turbina mai mare,acum depinde de ce vrei tu.Sa vedem ce mai zic si colegii,poate au idei mai bune.Salut!;)
0 voturi
A raspuns tytylos (140 puncte) acum 12 ani se poate modifica turbina ta si mai faci o remapare
0 voturi
A raspuns skyy2000 (290 puncte) acum 12 ani si daca fac un resoft pana la cat pot urca la putere? stiu ca e nevoie de mai multe schimbari dar sa zicem ca  acum pt inceput as dispune de 3-4 mii si vreaqu totusi sa simt diferenta .
+2 voturi
A raspuns stresstm (6,150 puncte) acum 12 ani Nu vreau sa fiu rautacios, dar probabil cu diferenta de bani si masina ta iti iei una mult mai puternica.
0 voturi
A raspuns skyy2000 (290 puncte) acum 12 ani nu vreau sa fiu inteles gresit dar masina asta imi ofera o satisfactie de nedescris din toate punctele de vedere doar ca parca  ceva in plus la cai mai vreau si nimic altceva

Comentarii:

A comentat stresstm (6,150 puncte) acum 12 ani te inteleg, si eu am un a4 1.9 2007 si sunt foarte multumit de ea si chiar nu imi trebuie alta deocamdata.
A comentat skyy2000 (290 puncte) acum 12 ani a mea e mai veche e din 2003 quattro dar nu am ce comenta sincer, nu am gasit o masina sa ma faca sa ma simt atat de confortabil si de in siguranta
( vorbesc de cele pe care le-am condus pana acum).
+3 voturi
A raspuns wheelman2009 (10,000 puncte) acum 12 ani pai cel mai bine ii faci o resoftare care te duce undeva pe la 350 EURO, eventual un filtru de aer sport de calitate, o evacuare sport mai putin restrictiva si cu motorul tau o sa ajungi undeva pe la 220CP si vreo 1000 EURO cheltuiti in total, alte modificari tip turbina, intercooler, etc devin prea cositisitoare si nu se merita.

Comentarii:

A comentat danyeliu (2,780 puncte) acum 12 ani dupa cum dai si arunci cai intrun motor asa simplu dupa cum vb sigur remapezi centraline dar nu cred ca relitatea e tocmai asa....la fiecare vb de remapare sari cu zecile de cai  asa simplu din soft...eu stiu ca poti sa dai cai din remapare care sunt si  necesari si folositori etc,dar  nu atatia cat specifici u,cel putin  nu adevarati ,eventual daunatori la alte sisteme
A comentat wheelman2009 (10,000 puncte) acum 12 ani @dayeliu habar nu ai de ce e ala un motor supraalimentat si vorbesti aiurea ca sa te bagi in seama, cand am spus eu ca fac resoftari, iar caii aia care spui tu ca sunt prea multi nu sunt dati de mine, sunt dati de firme consacrate de pe la noi 180 CP (original) - 216 Cp ( resoftat ) repet vorbim de un motor turbo unde cresterile de putere dupa resoftare sunt mult mai mari decat la cele atmosferice. Oricum nu cred ca ai inteles tu mare lucru dar poate inveti ceva intr-un final si poate ne spui si caror sisteme le dauneaza.
0 voturi
A raspuns skyy2000 (290 puncte) acum 12 ani multumesc pt sfat ;)
0 voturi
A raspuns BoaArmis (780 puncte) acum 5 ani Aparat pentru multiplicarea puterii, motoarelor cu aprindere interna fie ele motoare pe benzina sau diesel
 
  
                    Acest aparat creste puterea unui motor,nu trebuie facuta nici o interventie fizica la motor sau instalatia de alimentarea motorului respectiv, nu se face nici o interventie asupra softului din calculatorul maisni. Acest aparat se ataseaza la   acumulatorul masinii, in momentul pornirii motorului, acest aparat emite plasma { ioni negativi} tot autoturismul este invaluit intr-un halou {invizibil ochiului} de cativa mm.Tot acest proces NU are legatura cu fizica Newtoniana {ce-a invatata in scoala}  
Stiu o sa spuneti ca Nu se poate asa ceva , ca ce spun este o aberatie, pentru scepticisi pentru cei care nu cred , trebuie sa cautati raspunsuri si le ve-ti gasi sigur in Mecanica Cuantica, de ce acolo?, pentru ca acest aparat in momentul activarii, el se {leaga} la eter. Din acel moment cand motorul este pornit, totul se schimba in bine pentru motorul respectiv. Motorul devine mai silentios in mers, puterea ii creste foarte mult , puteti sa observati la demaraj, masina se pune in miscare mult mai usor, iar dupa circa 10-15 km. Nu mai este masina care o stiati, directia este mult mai usoara {parca pluteste}, aceleratia nu mai trebuie calcata cum o facea-ti odata ci mult mai putin, iar consumul este acelasi, dar puterea este foarte mare in comparatie cu ce erea odata .
                     Odata pornit motorul , nu influenteaza persoanele care stau in masina , telefonul mobil nu este afectat , se poate vorbi  lejer si fara restrictii {binenteles trebuie sa aveti credit pe telefon sau abonamentul activ}, se poate asculta muzica, calculatorul masinii este operabil, deci totul functioneaza ok.
                              Acest aparat se poate atasa dupa cum am spus la TOT ce este motor cu aprindere interna, incepand de la Motociclete, Autoturisme, Tir, Tractor, Buldozer, Tanc, Yaht sau Avion, binenteles aparatul trebuie construit {calibrat} dupa capacitatea motorului respectiv {una este autoturism si alta este un Tir sau Tanc} , spuneam mai sus despre elasticitatea mmotorului , este ca, atunci cand punea-ti la schimbul de ulei si tratamentul Dura Lube, cei care ati folosit stiti la ce ma refer!
                              Dupa trei saptamani de folosire cei care au motoare diesel, veti observa ca pe esapament, nu mai iese fum {eu am masina diesel} Acesta tehnologie o sa fie acceptata si de constructorii de masini, dupa ani si ani, binenteles ca multi ani.