4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > Pot pune pe Logan un motor 2.5...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pot pune pe Logan un motor 2.5?

Am un  Logan MCV din 2007 cu 7 locuri si vreau sa ii pun un motor de 2.5 de la  renault merge?si cam cat ar costa cu totul?
A intrebat marius.gabriel.775 (200 puncte) acum 9 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Baily (950 puncte) acum 9 ani De ce i-ai pune un motor de 2.5 ? Eu am un logan 1.4 benzina, tot din 2007 si merge brici. Sau nu iti ajung cei 160 km/h pe care ii poate prinde?

Comentarii:

A comentat marius.gabriel.775 (200 puncte) acum 9 ani pai am motor de 1.6 dar as vrea sa traga un pic mai bine o rulota  si sa aiva un demaraj mai bun dar un motor de 2.0 ca am un motor de pe o laguna de 2.0 o merge ca eu nu le am cu mecanica :)))
+3 voturi
A raspuns cristyyoo (27,820 puncte) acum 9 ani daca ai avea foare multii banii disponibili pt un asemenea proiect se poate orice....  da nu cred ca esti dispus sa investesti in ea f mult asa ca laso cum este..... In primul rand nu o sa se potriveasca si tre faxute multe modificarii, in al doilea rand tre schimbata o mare parte din instalatia electrica, suspensia tre modificata daca vrei sa stai si pe sosea de frane nici nu mai zic..... Saboti aia dupa spate si discurile alea de scuter sigur nu o sa te opreasca.....  adica cu alte cuvinte tre modificata toata masina... Ramane doar carapacea de logan....  daca crezi ca merita cateva mii de euro iti doresc mult succes!!