4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > salut am bmw,316 e36, ce pies...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut am bmw,316 e36, ce piese tre si ce tre sa modific sai pun turbina?

A intrebat gabryel1975 (140 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns rover_cabrio (23,880 puncte) acum 11 ani ai 20 de ani impliniti ....ai VISAT aseara bmw 1.6 turbo .....te-ai trezit si vrei sa pui in practica  ???
+4 voturi
A raspuns codrinn1337 (3,610 puncte) acum 11 ani cu banii care ii dai pe turbo + piese, mai bine iti cumperi un 2.5 si iesi mai bine ...
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Pai de modificat:REsoftat,injectie,galeria de evacuare si admisie,intercooler si turbina in sine.Mai ai nevoie de vacuum pentru actuator si canale de ulei pentru turbo.
Asa cum au zis si colegii,este o modificare care te va costa prea mult.

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani pai cu re-softat nu prea merge...trebuie un alt soft in care sa intre si turbocompresorul cu actuatorul si lubrifierea acolo...iar partea cu admisia si evacuarea...trebuie si ea schimbata, nu modificata.
Doar Kit-ul de montaj conceput pt. BMW 316 costa peste 2500 de euro, sa nu mai zicem de mana de lucru si alte modificari...
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Pai resoftatul ce inseamna?Crezi ca iti scrie vreo cineva tie de la 0 un soft?Se ia softul vechi si se modifica adauga valorile de rigoare.
In legatura cu admisia si evacurarea,se pot modifica adica home made sau daca ai bani bine poti sa le cumperi cum ai spus tu.
Nu e vorba de alt soft,e acelasi cu modificarile de rigoare.
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 11 ani in fine...vad ca tu esti expertul pe aici...s-ar putea sa ai dreptate tu...
insa pot sa-ti spun ca resoftatul este o chestie iar un alt soft e alta chestie.
Iti urez sa re-softezi tu o centrala, sa mai pui pe masina niste piese si sa functioneze dupa aceea....

Hai, bafta la dat raspunsuri...
P.S. cum modifici tu TOATA admisia home made ca sa si functioneze in aceiasi parametri mecanici si electronici, mai ales la un bmw care are colectoare din plastic??????
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Faptul ca am un punctaj mai mare nu inseamna ca am mereu dreptate,nu stiu de ce toti considera asta.
Resoftatul e modificarea memoriei prescrise de producator,eprom.Un alt soft e un soft scris de la 0,iar ca baza are ecu modelului si se incepe cu hartile initiale.
IN legatura cu admisia,de la clapeta spre motor nu vad ce ai de modificat,totul se dezvolta inainte.BTW,eu ma refeream la modificari facute in garaj,nu la piese cumparate.