Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Top utilizatori 30 de zile

Vezi restul topului »

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salutare.Am un logan1.2,16v,cum pot sa ii cresc putin puterea motorului dar sa nu creasca foarte mult consumul?

A intrebat MihaiGabriel112 (220 puncte) acum 1 an in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns asandulescu (69,510 puncte) acum 1 an Salut, nu ai ce sa ii faci din pacate. Motorele aspirate sunt foarte limitate la astfel de cresteri de putere fara a modifica sau schimba piese.
Nu e rentabil sa faci soft la o astfel de masina si sa platesti 300 de euro pentru 5 cai ca mai mult nu castigi.
Si eu am vrut sa ma conving si am facut soft la o maisna de 170 de cai si castigul a fost de 11 cai, vorbim de putere masurata, nu de promisiuni de pe internet.
Daca totusi vre sa intrebi pe cine care lucreaza in domeniu incearca o intrebare la RacingCode.
Bafta!
0 voturi
A raspuns MihaiGabriel112 (220 puncte) acum 11 luni Eu unu magandeam si la o turbina mica,nu mai mult de 30 de cai as vrea sa pun pe masina dar nu stiu cat de mult imi creste consumul.
0 voturi
A raspuns BoaArmis (780 puncte) acum 4 luni Aparat pentru multiplicarea puterii, motoarelor cu aprindere interna fie ele motoare pe benzina sau diesel
 
  
                    Acest aparat creste puterea unui motor,nu trebuie facuta nici o interventie fizica la motor sau instalatia de alimentarea motorului respectiv, nu se face nici o interventie asupra softului din calculatorul maisni. Acest aparat se ataseaza la   acumulatorul masinii, in momentul pornirii motorului, acest aparat emite plasma { ioni negativi} tot autoturismul este invaluit intr-un halou {invizibil ochiului} de cativa mm.Tot acest proces NU are legatura cu fizica Newtoniana {ce-a invatata in scoala}  
Stiu o sa spuneti ca Nu se poate asa ceva , ca ce spun este o aberatie, pentru scepticisi pentru cei care nu cred , trebuie sa cautati raspunsuri si le ve-ti gasi sigur in Mecanica Cuantica, de ce acolo?, pentru ca acest aparat in momentul activarii, el se {leaga} la eter. Din acel moment cand motorul este pornit, totul se schimba in bine pentru motorul respectiv. Motorul devine mai silentios in mers, puterea ii creste foarte mult , puteti sa observati la demaraj, masina se pune in miscare mult mai usor, iar dupa circa 10-15 km. Nu mai este masina care o stiati, directia este mult mai usoara {parca pluteste}, aceleratia nu mai trebuie calcata cum o facea-ti odata ci mult mai putin, iar consumul este acelasi, dar puterea este foarte mare in comparatie cu ce erea odata .
                     Odata pornit motorul , nu influenteaza persoanele care stau in masina , telefonul mobil nu este afectat , se poate vorbi  lejer si fara restrictii {binenteles trebuie sa aveti credit pe telefon sau abonamentul activ}, se poate asculta muzica, calculatorul masinii este operabil, deci totul functioneaza ok.
                              Acest aparat se poate atasa dupa cum am spus la TOT ce este motor cu aprindere interna, incepand de la Motociclete, Autoturisme, Tir, Tractor, Buldozer, Tanc, Yaht sau Avion, binenteles aparatul trebuie construit {calibrat} dupa capacitatea motorului respectiv {una este autoturism si alta este un Tir sau Tanc} , spuneam mai sus despre elasticitatea mmotorului , este ca, atunci cand punea-ti la schimbul de ulei si tratamentul Dura Lube, cei care ati folosit stiti la ce ma refer!
                              Dupa trei saptamani de folosire cei care au motoare diesel, veti observa ca pe esapament, nu mai iese fum {eu am masina diesel} Acesta tehnologie o sa fie acceptata si de constructorii de masini, dupa ani si ani, binenteles ca multi ani.


Contact Boa  tel. 0768130588  iar consumul este acelasi