4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > Sfaturi Turbo Golf 3 ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Sfaturi Turbo Golf 3 ?

salut. am un golf 3 1.6 benzina 74 cai . stiu ca s-a pus de foarte multe ori intrebarea asta dar vreau sa imi fie mie personal raspuns la ea . stiu ca multi o sa spuna ca este tiganeala ce vreau sa fac , dar na asta vreau sa fac . este vorba despre turbo , nu turbo in sensul de cai . vreau sa stiu niste metode cum pot sa fac sa sune ca un turbo ( http://www.youtube.com/watch?v=HblCEQXQ8Q4 ) am citit niste articole pe internet si aceia spuneau ca doar daca are masina turbo poti monta un asemenea sistem . la mine in oras este unu cu un opel vectra b si nu prea cred ca motorul ala are turbo original . pot si eu sa montez asa ceva ?

Imagini atasate

A intrebat marioo art (2,150 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Ce vrei tu e o supapa care se monteaza daca ai turbo deja pe masina....Blow of valve
mai e varianta fake b o w..dar care e de tot rasul...
Strange banii  pune-ti benzina si plimba-te cat mai mult...lasa...

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Acuma iti voi spune despre o tiganie, dar atata timp cat nu se uita nimeni sub capota masinii tale, e ok. In primul rand pe masina ta nu poti monta un bov, deoarece nu ai o turbosuflanta. Exista totusi un sistem electric ce include niste fire care se leaga la alternator (ca sa citeasca turatia motorului) o unitate centrala (ca un mini computer) si 2 boxe care vor mima exact acel sunet de BOV. Toti vor intoarce capul dupa tine, dar repet, ai grija daca ai asa ceva sa nu se uite nimeni la motor. :)) Gasesti pe ebay astfel de kit-uri la 150-200$. Sincer nu se merita, deoarece nu ajuta motorul cu nimic, dar iti face inima sa creasca cand il auzi.

Alte raspunsuri: (4)

0 voturi
A raspuns marioo art (2,150 puncte) acum 11 ani http://www.youtube.com/watch?v=wwAWri87kew . loganurile 1.6 vin cu turbo din fabrica ? :O

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Stai linistit, aia e o masina modificata. Are un compresor de Mercedes si face undeva la 170 de cai (sunt si alte filmulete cu masini aia). Din fabrica, numai cdi-urile au turbina, benzinarele vin aspirate natural.
0 voturi
A raspuns marioo art (2,150 puncte) acum 11 ani deci pica tot . o sa incerc treaba cu fluierul ala , dar eu am o toba sport . se poate monta ?
0 voturi
A raspuns Bulanu (470 puncte) acum 11 ani :))) Renunta la idee, cum spunea cineva mai sus, benzina de toti banii si fa-ti viata asa cum trebuie sa o ai.. :))
0 voturi
A raspuns mirel_tuning (5,810 puncte) acum 11 ani sincer am vazut si eu pe un M3 E90,si un golf IV dar sincer nici nu stiu la ce foloseste chestia aia sunet sau poate si mai mult ?