Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Valva turbo?

Buna, am vazut astazi un Leon FR si cand skimba vitezele se auzea ca si cum ar scapa aerd de undeva (un sunet asemanator ca la camioane dar nu asa tare) cred ca ar fi vorva despre ceva valva la turbo. Daca stiti cumva ce ar fi si cum se monteaza va rog sa ma ''luminati'' ca e un lucru interesant. Multumesc
A intrebat mafiotul1989 (440 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Cauta si tu pe YouTube blow off valve...si o sa te luminezi.Nu e mare smecherie,doar sa ai masina cu turbo.Bafta.
+2 voturi
A raspuns codrinn1337 (3,610 puncte) acum 11 ani se cheama blow off valve, si cand ridici piciorul de pe acceleratie iti elibereaza aerul din turbina :)
0 voturi
A raspuns mafiotul1989 (440 puncte) acum 11 ani multumesc mult pt informatie
0 voturi
A raspuns AlexFS (4,600 puncte) acum 11 ani Salut!

Exista Leon FR diesel (2.0 TDI PD) si FR benzina (2.0 TSI)

La TDI nu cred ca Blow of-ul facea zgomotul de care zici... ci mai degraba WasteGate-ul de pe evacuare plus evacuarea marita! (nu de alta ..dar nu are blow of....decat daca era pus suplimentar ceea ce nu cred pentru ca este foarte scump!!!)

SpoR!
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani acea valva merge montata numai pe motoare turbo benzina(si turbo diesel doar pt snet dar costa foarte mult)
la turbo benzina are si un ron functional in afara de sunet, elibereasa surplusul de presiune din admisie, launele modele se poate regla la ce presiune sa iti elibereze, se poate regla si sunetu(sunt niste "site" care se pun pe acea iesire.)