4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tunning pentru un Vw passat 20...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Tunning pentru un Vw passat 2004.

Am cautat pe net si sunt o gramada de firme/baieti care fac ajustari la masini, problema este ca as vrea o recomandare la un shop care si-a facut un renume cat de cat.  Ma intereseaza remapare, comandat piese noi pentru a face fata puteri noi si modificare body. Stickere si chestii de genul nu ma intereseaza.

Mersi anticipat!
A intrebat madalin84 (170 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani

editat de asandulescu acum 12 ani

eu zic ca la RBN gasesti tot ce te intereseaza www.rbn-tuning.ro asta pentru putere chip remapare etc. www.car-sound.ro pt sistemul audio al masini adik tweetere,statii,subwoofer,difuzoare,etc. body kituri exterior,interior,leduri sub masina,xenon etc. www.anvelope-jante-auto.ro pentru jante frumoase de aluminiu sper sa iti fie de folos acum depinde si de banii de care ii dispui pt modificari BAFTA!!!
0 voturi
A raspuns madalin84 (170 puncte) acum 12 ani Mersi pentru ajutor, o sa vb cu baietiii, de exelixis stiii daca sunt ok ?sunt asaltat de numele ala.

Comentarii:

A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 12 ani nush ce sa zic nu am auzit de ei....:P bafta la tuning asteptam niste poze sau un video la final sa vedem ce ti-a iesit:>:D
+1 vot
A raspuns Mitza Fillyp (3,040 puncte) acum 12 ani salut , pt remapare http://www.skn-tuning.ro/  , http://www.dimsport.ro/ro/  pt body  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000845817197 daca iti place. mi-a facut si mie masina . pt muzica iti recomand site-ul http://www.be-loud.ro/  baietii de acolo se pricep si te ajuta cu tot felul de info. pe mn m-au ajutat enorm. http://www.angeleye.ro/ si rasp lui ap3ci k  e bun am mai adaugat si eu cate cv . bafta la proiect