4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > turbina aftermarket

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Turbina aftermarket

salut am un hyundai santa fe din 2007 2.2 diesel la care mi s-a stricat turbina. m-am interesat si una noua standard ar costa intre 7300-9000 de lei ceea ce mi se pare foarte mult pentru ce ofera. as vrea sa stiu daca as putea sa-mi instalez una aftermarket care sa nu-mi compromita fiabilitatea si daca s-ar putea sa-mi dea si cativa cai in plus la un pret ceva mai accesibil decat cel mentionat mai sus. va multumesc anticipat!
A intrebat bobo2u (400 puncte) acum 13 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat djandrewbv (1,280 puncte) acum 13 ani Salut, ai mai putea incrca sa cumperi o turbina sh. Sau sa o reconditionezi pe a ta.Cred ca ai iesi mai ok la pret.

6 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 13 ani aproape orice produs aftermarket care creste puterea unui motor ii compromite, mai mult sau mai putin, fiabilitatea. iti recomand sa duci turbina la rectificat in caz ca nu i s-au rupt palele. si da, binenteles ca se poate instala, trebuie doar sa te interesezi ce model ti se potriveste tie.
+3 voturi
A raspuns bobo2u (400 puncte) acum 13 ani ok, dar cum aflu ce modele mi s-ar potrivi? am cautat ceva pe google dar n-am gasit nimic in legatura cu specificatiile modelului de turbina. ce trebuie sa stiu mai exact ? (marimi, prinderi etc) as prefera sa dau 3000de lei pe o turbina noua  si mai performanta decat 1000 de lei pe reparatie. multumesc
+4 voturi
A raspuns mecarm (10,840 puncte) acum 13 ani Din pacate pt masina ta nu exista turbosuflanta aftermarket.Pe piata dezmembrarilor se gaseste undeva la 350 e...una buna.7300 lei este foarte mult,se gasesc mult mai ieftine (originale) pe piata auto.

Comentarii:

A comentat myker22 (27,370 puncte) acum 13 ani din fericire exista, deoarece turbinele nu se fac numai pe anumite tipuri de motoare. singura problema este ca trebuie adaptata si schimbati parametrii de functionare ai motorului, si binenteles costurile acestor operatii plus turbina in sine.
+4 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani De preferat o reparatie,unei turbine SH.
O turbina reparata cu un kit complet inseamna ca pastreaza efectiv doar carcasa.
+4 voturi
A raspuns bobo2u (400 puncte) acum 13 ani ok multumesc pentru lamuriri. O singura intrebare mai am, daca mi-ati putea recomanda vreun service de incredere? (pentru reparatia turbinei)
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 13 ani Trebuie stiut marca turbinei,deoarece nu toate au kit-uri de reparatie.