4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Vreau sa maresc puterea unui 5...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

Vreau sa maresc puterea unui 520i, cum ?

Salut as vrea sa maresc puterea uni e39 520i 6L 150cv ,as vrea sa il duc undeva pe la 200cv cu ce ar trebui sa incep ? Eventuale link-uri utile de unde as putea sa cumpar piesele necesare. Rog sa raspunda doar cei cu experienta !
A intrebat sopocrin (590 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 12 ani Salut!
Cea mai simpla metoda de modificat e si cea mai ieftina,des intalnita si slab performanta:evacuare completa,filtru de aer sport,kit admisie si o resoftare pentru toate astea.In cel mai fericit caz 20 de cp.
O alta medota,care scade fiabilitatea si creste destul de mult consumul,e montarea unui kit turbo sau un upgrade pentru cel actual,presiune marita sau pur si simplu o turbina mai mare.La fel si pentru intercooler.Un kit complet de turbo si toate necesare duce lejer la 5000e,si puterea maxima obtinuta printr-un turbo decent,adica nu unul cat un butoi care iti face praf motorul in 1000km,e 30% din puterea standard.
Alta solutie,aceea de tuning adevarat pentru motor,alezare,injectoare marite,turbo,interne schimbate adica biele pistoane si vibrochen de competitie,volanta schimbata,axe cu came sport si lista poate continua.
Depinde cat vrei sa investesti ceea ce nu ai specificat,dar pentru trecerea de la 150cp la 200cp,iti trebuie cat de cat buzunare adanci,si nu in ultimul rand de luat in calcul si fiabilitatea motorului,cat timp ramane cu interne stock si se modifica cate ceva pe undeva va avea de suferit.
+4 voturi
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 12 ani aici vei gasi tot ce iti trebuie   http://www.srz.ro/pagini/BMW_e36.htm
piesele de aici sunt pentru seria 3 e36 dar fiindca motorul este identic cu al tau ar trebui sa gasesti ce vrei
+1 vot
A raspuns sopocrin (590 puncte) acum 12 ani Multumesc mult exact site-ul de care aveam nevoie !

Comentarii:

A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 12 ani Ma bucur ca ti-am fost de ajutor, te-ai decis la ce anume ai vrea sa cumperi?
A comentat sopocrin (590 puncte) acum 12 ani Ma gandeam la kit-ul ala turbo la 999e din cate am inteles daca platesc integral in avans imi fac reducere undeva pe la 900e plus montajul 100e (imi intra montajul gratis in astia 1000e :P)
A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 12 ani e o alegere buna ,daca faci modificarea sa ne zici impresii cu inainte si dupa, sau un filmulet ar fi minunat
A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 12 ani dar totusi, daca te tin buzunarele ar fi bine si un kit de interne forjate ,BAFTA
–2 voturi
A raspuns alex156 (7,900 puncte) acum 12 ani Pune si alta varianta in calcul(Un motor mai mare)!!!