4Tuning.ro > 4Tuning Help > Versus > Ford Mondeo ,Renault Laguna sa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

Ford Mondeo ,Renault Laguna sau Mg Zt??

Salutare ,ma numesc Beni ,am 15 ani sunt sunt  pasionat de masinii de mic .De vreo 2 ani strang banii ,si as vrea sa`mi cumpar o masina cu volan pe dreapt pe care ,ulterior sa o modific in special la motor.

As avea 3 optiunii din care sa aleg .Ma gandeam la : Ford Mondeo 2001-2002 cu motor de 2.0 sau 1.8

                                                                                                Renault Laguna 2003-2004 motor 1.8

                                        Si ultima care m`ar tenta cel mai mult Mg Zt cu motor de 1.8 sua 2.5

Pe masina as vrea sa dau maxim 1-1200 euro.

Tata a avut un Mondeo din 2004 2,0 tdci 115 cp dar a avut cam multe probleme cu injectoarele ,dar benzinarul ma cam indoiesc ca ar avea .

Imi place aspectul exterior al Renaultului ..dar despre motor nu stiu prea multe.(ps sunt foarte ieftine )

Mg Zt masina de suflet:))...mi se pare mare..si puternica mai ales motorul de 2.5 .

Dupa mai multe modificari ,as vrea sa ajung undeva la 200cp iar dupa sa o modific la exterior.Credeti ca as putea ajunge cu o astfel de masina undeva la 200cp si sa o fac sa arata bine cu maxim inca 1000euro?

Astept pareri pro si contra !!

Multumesc frumos !

http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/mg-zt-160-25-v6/111162282

 

http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/ford-mondeo-long-mot-tax/111266137

 

http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/2003-renault-laguna-peugeotcorsa307polocliogolfbmwnissanfiatseata160a140micraastra/109612225
A intrebat BeniY (300 puncte) acum 11 ani in categoria Versus

editat de asandulescu acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat versatul (2,740 puncte) acum 11 ani ba dute in pula mea si tu ai 15 ani si vrei si tu masina acum bagateas pula in guraaaaaaaa de copil bazgait
A comentat BeniY (300 puncte) acum 11 ani Ce sa faci ..mai gasesti si stresatii de soarta .Cred ca asa au vorbit ai tai cu tine ,esti foarte emancipat ,tine-o tot asa.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani @versatul:Dupa nick-name-ul de pe site esti cocalar.Dupa cum vorbesti esti si prost si needucat,probabil te bat parintii ca asculti manele si nu poti manca salam.Tu ce specie de cocalar mai esti de te umfli in pene pe aici?
A comentat versatul (2,740 puncte) acum 11 ani stefan.angelo ia mai dute tu in pula mea sa o sugi cine drq tea bagat pe tine in seama ma mancameai bilele de pe pula

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 11 ani eu as alege ford mondeo, am avut una acum cativa ani si stiu ca este o masina forte buna, laguna am una acuma dar este primul model laguna 1, de laguna 2 nu stiu mare lucru dar stiu ca este mai putin reusita decat prima.

Comentarii:

A comentat BeniY (300 puncte) acum 11 ani Ce motor 1.8 sau 2.0?
A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 11 ani a fost 2.0 diesel
A comentat BeniY (300 puncte) acum 11 ani da stiu ...sunt bune masiniile dar vroiam un benzinar..oricum ms de raspuns! O seara frumoasa!
A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 11 ani tot ford te sfatuiesc sa alegi chiar si pe benzina, la renault piesele sunt cam scumpe. o seara faina si tie

Cel mai bun raspuns:

+6 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Lasand de o parte parerile impartite,nu ai permis nu ai ce cauta langa o masina,daca iti tragi unul cu mita deja stii si mecanica,faptul ca omul vrea sa se documenteze despre o masina sau despre mai multe,ca vrea sa faca o comparatie de pret,pareri,idei si altele,nu trebuie sa ii sarim in cap.Daca nu scria cati ani are,la cat de corect se exprima pana acum erau deja vreo 10 raspunsuri cu pareri personale si etc.
On-topic:Ai ales o comparatie intre 3 masini greu de facut.Ford mondeo e greu,chiar daca o modifici,tot o masina grea si de familie va ramane si cu cei 200 de cai la care vrei sa ajungi.Nu poti sa faci din masina de familie cu 5 locuri vreun avion.
Laguna e slab la piese,rezistenta mìnima la motoare stock,nu mai zic de motoare modificate.Despre mg zt nu e decat un rover 75 cu alta sigla,la fel masina mare si greoaie,mai sportiva putin decat cele de mai sus.
Eu personal iti recomand sa cauti o masina mai mica,gen g4 3 usi,clio 3 usi,megane f1 si lista poate continua.
E mai simplu sa pui niste bani in plus si sa iei o masina care a fost gandita pentru unn mers sportiv decat sa iei una greoaie,greu de modificat si care nu e gandita pentru un potential tuning.
P.s.Mai bine strangi ceva bani si iti iei una coupe,mai mica decat cele mentionate mai sus si usor usor poti sa ii pui si v8.
P.s.2.Daca vrei neaparat una dintre cele de mai sus,eu punctez pentru mg zt,mondeo e foarte lenesa si renault nu e fiabila nici la mers babesc,nu mai zis sa modifici ceva pe la el.

Alte raspunsuri: (5)

+3 voturi
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 11 ani Salut Beni!
Peste 3 ani ti se vor schimba optiunile.
Stai linistit, ca treaba merge de la sine!

Numai bine!

P.S. Majoritatea am visat "marea si sarea" dar nu a fost sa fie!
+3 voturi
A raspuns dragosrotaru (2,140 puncte) acum 11 ani un maistru meanic spunea ca masina cea mai buna este cea care merge .Lasand la o parte toate celelalte,cred ca optiunea cea mai buna ar fi mg-ul,deoarece este echipata cu un motor s-ar preta la modificari,fordul este prea lenes,iar renaultul a-si are limitele sale,uneori e prea limitat.Ia-ti orice masina a-ti place,fa ce vrei,dar fii atent si cere-le sfatul si parintilor tai,deoarece ei vor fi cei mai obiectivi cu tine.Noi ceilalti care dam sfaturi gratuite pe aici(uneori prea gratuite),avem tendinta sa fim mult prea subiectivi.Si apropos,inainte de a-ti lua o masina,calculeaza sa-ti ramana si bani de combustibil macar pe vro 3-4 luni in fata.Sa ai o viataplina de inpliniri!
+1 vot
A raspuns BeniY (300 puncte) acum 11 ani Multumesc pentru raspunsuri ,cred ca am sa mai astept putin si sa strang banii pentru o masina ceva mai performanta si care sa arata binisor gen:  http://www.gumtree.com/p/cars-vans-motorbikes/modified-ford-focus-18-zetec/110600353





.Multumesc pentru intelegere.
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Cand o sa ai 18 ani sa iei permisul, o sa-ti schimbi total parerea :).

ONTOPIC :
RENAULT pica clar......... nu se compara !!!
FORD cam greutza si nu po-ti scoate nush cati calutzi din ea.
MG este ROVER, este o masina putin mai de lux si prin motorizarile pe care le are po-ti scoate un ``iz`` de cai mai multi decat la FORD.
Parerea mea, ia-ti un mitsubishi FTO cum am avut eu, aspect foarte frumos, si STOCK motorizare de 2.0 are 200 CP, ii mai faci ceva resoftari, chestii mai spot s.a.m.d, po-ti ajunge lejer la un 240-260 CP.

Sa traiesti !!!!!!

Salut
:)
0 voturi
A raspuns diclatu (2,490 puncte) acum 11 ani :)))))))))))))))))))))))))) incearca Aixam :))))))))))))))))))))))))