4Tuning.ro > 4Tuning Help > Versus > honda civic 1.8i 2006 sau bmw ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Honda civic 1.8i 2006 sau bmw 320 D 2006 ?

am un prieten care este foarte nehotarat duminica acum vrea sa plece la buc sa si ia masina si nu stie ce sa aleaga dintre astea doua modele .. baiatu nu stiu ce stie despre honda dar ma tot bate la cap ca au cele mai bune motoare din lume si se strica unu la 400 ... pana sa afle de honda asta .. alta masina in afara de 320 D nu vedea .. si nu stie ce sa faca ... pe el il intereseaza o masina buna pentru ca nu o sa o schimbe curand ..
A intrebat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani in categoria Versus
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Honda,masina fiabila,piesele nu sunt asa scumpe ,daca nu ma insel ai mai pus o intrebare in legatura cu japoneza vs germana,majoritatea au votat japoneza,cineva care are o japoneza a dat exemplu si de preturi
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Depinde si de starea masinilor si de unde si cum vor fi folosite.Daca o foloseste in oras si pentru deplasari scurte merita benzina,daca nu diesel.
Dpdv al fiabilitatii,daca vorbim de sh depinde si de intretinere si de cum au fost conduse.
Personal bifez pentru honda,preturile la intretinere nu sunt asa de mari si se intamplat mai rar sa o confunzi in parcare.

Comentarii:

A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani thx man !!!!!!!!1
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 10 ani honda este o masina fiabila intradevar dar sincer tot bmw as lua ! nu ca e bmw dar e ceva nemtesc ! decizia ii apartine !! fara sa vad masinile si celelalte detali vad o honda 18i si un bmw 320 cred ca aici bmw este mai fiabil din mai multe puncte de vedere !!!