4Tuning.ro > 4Tuning Help > Versus > Jaguar x-type VS Mercedes E cl...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Jaguar x-type VS Mercedes E classe?

Salut, as vrea sa achizitionez o masina si nu stiu intre care  sa ma decid, pretul de achizitie ar fii intre 2000 si maxim 3000. Initial m-am uitat la un mercedes E class w210 cu motor de 2.0 benzina kompresor dar impotriva lui am faptul ca nu ii foarte estetic adica seamana cu o balena, sau un C din 2001 de 1.8 sau 2.0 tot benzina.

Apoi discutand cu un prieten el imi zice de jaguar de x-type si cautand am vazut ca ii bun pretul si arata chiar bine si in interior is frumoase cel putin in poze...

Sau daca aveti alte sugestii pentru masini cu argumente sau contra argumemte la cele enumerate daca ati condus sau testat le astept.

 Pe mine m-ar interesa o masina sa fie comfortabila, eleganta... sa aiba si putere cat de cat si  nici consumu sa nu fie foarte mare, acuma nu is exagerat stiu ca una fara cealalta nu prea se poate
A intrebat baga (2,440 puncte) acum 6 ani in categoria Versus
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 6 ani la pretul ala nu ai cum sa iti iei un Mercedes bun, aia sunt bani de Opel Corsa, Renault Clio, Logan 1.4 mpi.
fara suparare.... Mercedes la 3000 de euro sa fi sigur ca nu mai are o piesa buna. Jaguarul este in aceeasi situatie, nu stie nimeni s il repare in Romania, nu gasesti piese sau dac agasesti au preturi mari.
0 voturi
A raspuns bbbandrei (140 puncte) acum 5 ani x-tipe 2.5 v6, 4x4! Gasesti unu bun la 2500 de euro. Eu am unu din 2002 cu 320k km, merge perfect si nu cred ca gasesti o masina cu atatea calitati la banii astia. Eu il folosesc mai mult in extern si am un consum decent de 7-9%, in oras e putin mai trist la 12-14%, dar poti sa-ti pui un gpl pentru motoarele v6 (cu 2-3 ani garantie fara limita de km) , te costa aprox 1k euro, dar faci 100a cu 40 de lei in oras. Cat despre putere, iti ajung 196 de cp:))